çocuğu inek sütü alerjisi olanlarrrr!!

KaPrisLiPazen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
8.535
36.366
478
37
Bu dertten müzdaribim 18 aylık bir oğlum var ve inek sütü alerjisi var pregomin as kullanioruz ama aslında içiremiyorum tadı çok kötüpregomin as kullanan varmi varsa bebekleri iciyomu veya beslenmesinde neler yapıyorsunuz.

benim bebeğim emiyor aynı zamanda pregomin veriyorum o da içmiyor bende muhallebi yapıyorum meyveli onun içine katarak veriyorum

benim bebeğim emiyor aynı zamanda pregomin veriyorum o da içmiyor bende muhallebi yapıyorum meyveli onun içine katarak veriyorum
Geçmiş olsun peki muhallebiyi nasil yapiosunuz tarif edermisiniz??ben 18 aydir hiç mama vermedim sutüm yetiodu şükür ek gidaya gecincede yogurtla baslamistim ama önce agzinda sonra vucudunda yaralar çıktı dr lar bi teşhis koyamadi olur geçer önemli bişey yok dediler ama ben arastira arastira inek sütü alerjisi oldugunu anladim ve ısrarım üzerine test yapildi ve alerji uzmani bile şaşırdı bu kadar net nasıl bilirsiniz herseyi diye falan.ama bize 1 ayda 10 kutuyu bitirecek dedi ama16 gün oldu daha 1 kututyu bile bitiremedik tadi kötü oldugu icin cok agliyo icmio

Bizde de durum aynu tadı çok kötü yemiyo doktorlarda malesef bu konuda yetersizler bizde de teshisi resmen kendim koydum ve doktora sadece tahlil yaptırmak kaldı muhallebiyide yarım cay bardagı suya 1 tatlı kaşıgı pirinç unu koyup kaynatıyorum yarım elmayı cam rendede rendeliyorum pirinç ununu elmayı 1 çay kaşıgı pekmez ve 2 ölcek pregomin vkatıp veriyorum öyle yiyo günde iki kere böyle veriyorum bir kere de sebze corbası bebegim 6 ,5 aylık

facede alerji ile yaşam platformu var oraya katılın isterseniz orda birçok tarif var bizim gibi bir sürü üyesi var yardımcı olurlar

Deneyim bakalım bende muhallebiyi daha çok yemek yediği için çok yapmadım muhallebi falan yese de nasıl yerse artık.face kullanmiorum malesef o yüzden buraya üye oldum sizin daha çok küçük belki yer alışır ama benimki damak tadına uymayan hiç biseyi yemez

Back
X