- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Benimki benden utanmiyor da hamileligimin son zamanlarında babası yıkıyordu o zaman iç çamaşırını çıkarmazdı.Merhaba. Benim buyuk oglum hep utanirdi banyo yaptırırken 6 yasından itibaren boxerini çıkarmamaya başladı banyo yaparken 8 yaşındada kendi yıkanmaya başladı. Ama bu tamamen onun karariydi
Rica ederim. Aynen oyle o hazır hissettiğinde kendi basına yıkanmak isteyecektir eminim :)Benimki benden utanmiyor da hamileligimin son zamanlarında babası yıkıyordu o zaman iç çamaşırını çıkarmazdı.
Kararı kendine bırakmami söylüyorsunuz yani teşekkür
İnşallah da benim ki biraz tırsak. Ottan b.tan korkuyor. Korktuğu içinde kendisi uzun süre yapamaz die düşünüyorumRica ederim. Aynen oyle o hazır hissettiğinde kendi basına yıkanmak isteyecektir eminim :)
Çok yardımcı oldun sagolYani ille siz yikayacaksaniz iç çamaşırı olabilir ustunde.. Kendide yikanabilir artik, sizde dışardan direktif verin surani ovala surani iyi yıka diye..
Genelde 8 de yıkanıyorlar galiba benim daha 1 senem var. DesenizeBenim oğlumda 8 yaşına girmeye yakındı kendisi istedi utanıyormuş bendenara sıra babaya diyorum o yaptırıyor bir kese atıyor
Canım nasıl banyo yapılacağını biliyor.Canim bence simdiden orasinin mahrem oldugunu ve anne babanin da zorunlu bir hal olmadigi muddetce gormemesi gerektigini anlat. Boxeriyla yika. Sonra kendini nasil yikamasi gerektigini ogret..
Merhaba büyük çocuğu olan anneler
Benim 7 yaşında bir oğlum var. Banyosunu bn yaptırıyorum.
Kaç yaşından sonra kendisi yapmali
Benim oğlan 12 yaşında halen ben yaptırıyorum uyuşuk liflenemiyor kirli kirli çıkıyor banyodan
Yıkanmaz suyu döküp çıkıyor ben biraz hijyeniğim ter ve kır kokması lazimBemim ki 8 den sonra kendi istegiyle yalniz yikanmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?