cocugu mu nasil alabilirim

Temyize gonder ve biz davayi bosanma kesinlesmeden.sonrasında almaniz imkansiz derecede guc cunku.gec bosanin ama evladinizdan olmayin bence,evlenmeyi düşünmüyorum yazmissiniz o zmn ne onemi var nasilsa biticek.

Yarin bi avukatla gorusup eger o kadar zorsa itiraz ediyim hemen her an karat cikabilir cunku iki sebep var biri mahkeme cok.uzun tarihlere atiliyo digeri su an bisanmis olmamiza ragmen aileside kendi de surekli yeniden.evlenme konusunda baski yapiyo mahkeme bitmesse daha cok yapicaklar bunu istemiyorum yoksa sorun degil uzamasi

E bunun için cocugundan mi olacaksin. Ki şuan seni vazgeçirmek pes ettirmek için yapiyor bunu esin...

en fazla uc yil daha surer.
Cocugunu kaybetmekten iyidir.
Kizin 7 yasinda sana tekrar vermiyebilirler, cunku kendin razi olmussun velayeti vermeye.

Tuğba Altıntop kızlarının velayetini Rafet Elroman 'a verdi . Sonrasında yıllarca mahkemelerde uğraştı ,bildiğim kadarıyla kendi rızasıyla verdiği için bir daha geri alamadı hatırlarsınız belki .
Konunu okuyunca hemen aklıma onlar geldi .

Tabiki olmiyicam eger imkan varsa bunu denemek istedim yoksa tabiki itiraz ederim sabah erkenden once avukata sonra duruma gore adliyeye gecicem tesekkur ederim dusunceleriniz icin

bu olanlara rağmen adam ve ailesi yeniden evlenmeniz için baskı mı kuruyorlar??

eski konularınız pek iç açıcı değil. eğer gerçekse.

ve eğer eşiniz mahkemede "aldatma"yı göstererek velayet aldıysa yahut anlaşmalı olup "yeniden dava açarsan aldatmayı ispatlarım" dediyse zaten geri almanız çok zor

elınıze karar gelmedı demek kı henuz kesınleşmedı.bu drumda temyız edeceksınız.boşanma kısmı vs vs hersey tamam ama sız velayet kısmını temyız edeceksınız.
neden kabul ettınız anlamıyorum....7 yasında çoçuk anne sevgısıne muhtactır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…