Geçen sene benzerini yaşadık. Sınıfta bir kız sürekli laf atıp tahrik ediyordu kızımı,vurma,itme vb temaslarda bulunuyordu,öğretmeniyle konuştum,öğretmeni farkında olduğunu,müdahale ettiğini hatta kızın annesiyle dahi konuştuğunu söyledi ama artık bıkmıştı öğretmeni çünkü kadın,benim kızım yapmaz kafasındaydı. Kadın asla kabullenemiyordu kızının durumunu hatta üste çıkmak için yalan dahi söylüyordu. Pedagogla görüştüm bende çünkü kızım okula gitmek istememeye başlamıştı. Sonra uzak durmasını soyledim ,öylede yaptık hatta öğretmenine,pedagoga bile söyledim asla aynı masada olmalarını istemiyorum,yoksa okuldan alacağım diye ki cidden alırdım. Aşırı derecede etkileniyor çocuklar. Uzak tuttularda rahatladık. Başka şikayetlerde alıyorlardı son zamanlarda zaten. Bu sene neyseki aynı okulda değiliz,güzel bir dönem geçiriyoruz.
Biz anaokulundaydık,1.sınıfta nasıl olur bilemedim ama çok fazla yanyana gelmemeleri mümkün olursa iyi olabilir.
Siz konuşmuşsunuz zaten bilirsiniz aile çocuğun bu halini kabullenmeyip üste çıkmaya çalışıyorsa işiniz zor. Onların okulla,rehberlik servisiyle işbirliği içinde olması gerekir öncelikle.