• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olamayan gelin dışlanır mı :(

dilara1994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
18
3
1
5 yıllık bi ilişkim var. Akrabayız ama hem utandığım hemde daha okulum bitmediği için kayınvalideyle fln görüşmüyorum iş ciddiye binmesin diye.erkek arkadaşımın ailesinden bi tek eltim olacak kişiyle sohbet ediyorum ve bir iki kere onun çok ısrarı sonucu evine gittim. Ama telefonda konuşurken olsun evine gittiğimde olsun sürekli beni kıskandırma içerisinde. Sürekli kayınvalidesinin çocuğuyla olan fotolar gönderiyor k.v sinin ona doğum yaptığında nasıl ilgilendiğini fln anlatıyor uzun olur diye yazmıyorum ama beni kıskandırmak için o kadar çok şey söylüyor ki.. Bundan 2 ay önce erkek arkimin çocuğu olamayacağını öğrendim hipogonadizm hastası zaten yeterince bunalıma girdim bide eltimin bu yaptıklarını çekemiyorum. Hastalığını bi tek ben ve erkek arkadşımın annesi babası biliyor.Kayınvalidem benim akrabam oluyor eltim ise farklı bi mezhepten bizimle apayrı dünyada biri ve ilkokulu Bile bitirmemiş bende iyi bi üniversitede iyi bi bölüm okuyorum o yemek yapmasını bile beceremezken benim ondan üstün olarak sayacağm bi çok yönüm var evet önemli olan insan olmak onun karşısında asla kendimi üstün hissetmiyorum onada hissettirmiyorum ama o sürrkli beni kıskandırma peşinde.kendisi çok konuşkan diliyle kendini sevdiren bi insan bende çok sessiz sakin kendi halindé bi insanım. KayınValidem onu çok seviyor erkek arkim önceden torunu için gelinini seviyor iyi davranıyor derdi. Ve ben şu An çocuğumuz olamayacak diye sevilmeyeceğimi düşünüyorum eltimin beni kıskandırmasınada dayanamıyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım. Kayınvalidem tarafından sevilmeyeceğimi düşünmem doğru mu sizce. Bi yandan çocuğumuzun olmayacağını öğrenmem bi yandan bunları düşünmem resmen kafayı yemek üzereyim

Eltin cahil mi bilmiyorum ama sen öylesin hiç de kusura bakma.
Hangi bölümmüş o?
Farklı bir mezheptenmiş.
E sevmişler almışlar, kaynanan da seviyormuş işte, sana noluyor?
Belki seni almıcaklar?

Kız senin sevgilinin çocuğu olmayacağını bilmiyormuş ki, sana niye nispet yapsın?
Allahtan kendini üstün hissetmiyorsun ha, bak sonra kızıyorlar neden bu kadar sivrisin diye
Aaa kızdırıyorsunuz

bence takılma seni seveni sev
5 yıllık bi ilişkim var. Akrabayız ama hem utandığım hemde daha okulum bitmediği için kayınvalideyle fln görüşmüyorum iş ciddiye binmesin diye.erkek arkadaşımın ailesinden bi tek eltim olacak kişiyle sohbet ediyorum ve bir iki kere onun çok ısrarı sonucu evine gittim. Ama telefonda konuşurken olsun evine gittiğimde olsun sürekli beni kıskandırma içerisinde. Sürekli kayınvalidesinin çocuğuyla olan fotolar gönderiyor k.v sinin ona doğum yaptığında nasıl ilgilendiğini fln anlatıyor uzun olur diye yazmıyorum ama beni kıskandırmak için o kadar çok şey söylüyor ki.. Bundan 2 ay önce erkek arkimin çocuğu olamayacağını öğrendim hipogonadizm hastası zaten yeterince bunalıma girdim bide eltimin bu yaptıklarını çekemiyorum. Hastalığını bi tek ben ve erkek arkadşımın annesi babası biliyor.Kayınvalidem benim akrabam oluyor eltim ise farklı bi mezhepten bizimle apayrı dünyada biri ve ilkokulu Bile bitirmemiş bende iyi bi üniversitede iyi bi bölüm okuyorum o yemek yapmasını bile beceremezken benim ondan üstün olarak sayacağm bi çok yönüm var evet önemli olan insan olmak onun karşısında asla kendimi üstün hissetmiyorum onada hissettirmiyorum ama o sürrkli beni kıskandırma peşinde.kendisi çok konuşkan diliyle kendini sevdiren bi insan bende çok sessiz sakin kendi halindé bi insanım. KayınValidem onu çok seviyor erkek arkim önceden torunu için gelinini seviyor iyi davranıyor derdi. Ve ben şu An çocuğumuz olamayacak diye sevilmeyeceğimi düşünüyorum eltimin beni kıskandırmasınada dayanamıyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım. Kayınvalidem tarafından sevilmeyeceğimi düşünmem doğru mu sizce. Bi yandan çocuğumuzun olmayacağını öğrenmem bi yandan bunları düşünmem resmen kafayı yemek üzereyim

Kocanizin sevmesi önemli. Kayınvalide bizi sevsin diye evlenmiyoruz ya sevmezse sevmez.
Çocugunuz olsun ileride istiyorsanız ve nisanlinizin durumu sizi etkileyecek de ayrılın. Ama seviyorsunuz ve çocuksuz da çok mutlu oluruz diyorsanız da sırf kayınvalide sevmezse diye dusunmeyin. Sevmesi gereken eşler kayınvalideler eltiler bilmem kimler değil.
Bu durumda dusunmeniz gereken kayınvalideniz değil. Bana sanki çocuksuz bir hayat da istemiyor gibi geldiniz eğer bu sizin için önemliyse bunu dusunmelisiiniz bence.

Kendin cocuk olmama konusunu takmiyacaksan evlenmeye karar verin kaldiki bi cok yolu var cocuk sahip olmak icin. Ama sunuda unutma vasifsiz insanlar daha kiymetli. Huner müner hikaye.

Hangi bölümmüş o?
Farklı bir mezheptenmiş.
Belki seni almıcaklar?

Kız senin sevgilinin çocuğu olmayacağını bilmiyormuş ki, sana niye nispet yapsın?
Allahtan kendini üstün hissetmiyorsun ha, bak sonra kızıyorlar neden bu kadar sivrisin diye
Aaa kızdırıyorsunuz
kendimi asla üstün tutmuyorum tutsam erkek arkimle beraber olmam çünkü oda ilkokul mezunu sadece benim üstün yönlerim olduğu halde onun beni kıskandırmaya çalışmasını anlamıyorum bilmediğinden de emin deilim çünkü dediğim gibi kayınvalidesiyle arası iyi ve söylemiş olabilir. Bilmeyen bi insanın beni bu kadar kıskandırma çabasını anlamıyorum zaten açık açık kıskandırıyor. Erkek arkim bile farkında .

Çok ayıp!
Bu tamamen fizyolojik bir durum, bence düzeltme yap, en azından hakkıdır dememeliydin
Ayıp?
O ilkokul mezunu yemek bile beceremiyor diyen birine bu ayıp falan olmaz hanımefendi.
Üniversite mezunu diye konu sahibinin başı göğe ermiş galiba bana nasıl erdiğini söylese de benim başım da erse,boşuna universityyy mezunu olmadık ya bizimkide ersin dimi:işsiz:

Hangi bölümmüş o?
Farklı bir mezheptenmiş.
Belki seni almıcaklar?

Aaa kızdırıyorsunuz
Uzun zamandir hep dusundugum seyleri yaziyorsunuz. Bu yorumunuzada aynen katiliyorum..

Senin kıskanasın gelmiş, yoksa ortada kötü niyetli bir şey göremedim ben. :işsiz: Bir kere de sindirerek oku, ilk sefer yüzeysel olmuş, kafaya taktığın şeyler bunlarsa. Ayrıca erkek arkadaşın annesini hemen sahiplenmişsin, kayınvalide falan ?
Rahat ol, ortada seni kıskandıran biri falan yok.

E sen ünv mezunu, erkek arkadaşın ilkokul mezunu, anlaşabilecek misiniz , sonra ilerde kültür farkı , maaş sorunu filan olmasın.
Ayrıca eltiyi boşver gitsin dışkapının dışmandalı, uzak durursun.
Erkek arkadaşının hipogonadizm sebebiyle cinsel sorunları da olabilir mi, ne bileyim hormonlar da bozulmuyor mu bilemedim,
Bence senin eltiden çok bunları başta bi oturup konuşman gerek

A
Ayıp?
O ilkokul mezunu yemek bile beceremiyor diyen birine bu ayıp falan olmaz hanımefendi.
Üniversite mezunu diye konu sahibinin başı göğe ermiş galiba bana nasıl erdiğini söylese de benim başım da erse,boşuna universityyy mezunu olmadık ya bizimkide ersin dimi:işsiz:
ama belki doğru söylüyor, tanısak hepimiz Hakkı'nda hemfikir olacağız belki.

(Ben bu ara böyleyim, "aman nazik olalım, kırmayalım kırılmayalım" sırtım kaşınıyor kanatlarım çıkçak galiba :))

Hastalığını bi tek ben ve erkek arkadşımın annesi babası biliyor.

Hastalıktan haberdar olmayan müstakbel eltiniz, sizi çocuk üzerinden nasıl kıskandırma çabasına girebiliyor?
Sanki kendi kendinize kuruyor, nem mi kapıyorsunuz?
Bi de eltiyi gömmüşsünüz, sonra "Üstünlük şeapmıyorum, herkeş insan sonuçta"ya bağlamışsınız. Olmuyor oradan u dönüşü.

Hangi bölümmüş o?
Farklı bir mezheptenmiş.
Belki seni almıcaklar?

Aaa kızdırıyorsunuz
Sonrada polemik sebebiyle ban yiyoruz. Bıktım bandan. Ses çıkarmıyorum böylelerine. Bazen durmuyor yine dilim 3 gün dinleniyorum banla :)
Siz konu sahibi hangi iyi bölüm pardon :)

Back
X