- 5 Ağustos 2016
- 18
- 3
- 1
- Konu Sahibi dilara1994
5 yıllık bi ilişkim var. Akrabayız ama hem utandığım hemde daha okulum bitmediği için kayınvalideyle fln görüşmüyorum iş ciddiye binmesin diye.erkek arkadaşımın ailesinden bi tek eltim olacak kişiyle sohbet ediyorum ve bir iki kere onun çok ısrarı sonucu evine gittim. Ama telefonda konuşurken olsun evine gittiğimde olsun sürekli beni kıskandırma içerisinde. Sürekli kayınvalidesinin çocuğuyla olan fotolar gönderiyor k.v sinin ona doğum yaptığında nasıl ilgilendiğini fln anlatıyor uzun olur diye yazmıyorum ama beni kıskandırmak için o kadar çok şey söylüyor ki.. Bundan 2 ay önce erkek arkimin çocuğu olamayacağını öğrendim hipogonadizm hastası zaten yeterince bunalıma girdim bide eltimin bu yaptıklarını çekemiyorum. Hastalığını bi tek ben ve erkek arkadşımın annesi babası biliyor.Kayınvalidem benim akrabam oluyor eltim ise farklı bi mezhepten bizimle apayrı dünyada biri ve ilkokulu Bile bitirmemiş bende iyi bi üniversitede iyi bi bölüm okuyorum o yemek yapmasını bile beceremezken benim ondan üstün olarak sayacağm bi çok yönüm var evet önemli olan insan olmak onun karşısında asla kendimi üstün hissetmiyorum onada hissettirmiyorum ama o sürrkli beni kıskandırma peşinde.kendisi çok konuşkan diliyle kendini sevdiren bi insan bende çok sessiz sakin kendi halindé bi insanım. KayınValidem onu çok seviyor erkek arkim önceden torunu için gelinini seviyor iyi davranıyor derdi. Ve ben şu An çocuğumuz olamayacak diye sevilmeyeceğimi düşünüyorum eltimin beni kıskandırmasınada dayanamıyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım. Kayınvalidem tarafından sevilmeyeceğimi düşünmem doğru mu sizce. Bi yandan çocuğumuzun olmayacağını öğrenmem bi yandan bunları düşünmem resmen kafayı yemek üzereyim