Çocuğu olamayan gelin dışlanır mı :(

Tahsilli olmasıyla övünen birinin "arkim" yazması :KK61: Konunun içeriğinden daha üzücü :KK61:
Haklısınız. Ama benim üzüntüm bana yeter inanın yazacak halim bile yok. Konuyu bile 1 saate yazdım. Ve en büyük derdim kimseye anlatamamaktı Sanırım burasıda anlatmak için doğru yer değilmiş. Ben kendimi üstün görmek için değil sadece durumları size anlatmak için yazdım üniversite okuduğumu ve ben üniversite okuduğum halde bile kendimi üstün görmediğimi onu asla küçümsemediğimi söylemek istedim size.

Ayıp?
O ilkokul mezunu yemek bile beceremiyor diyen birine bu ayıp falan olmaz hanımefendi.
Üniversite mezunu diye konu sahibinin başı göğe ermiş galiba bana nasıl erdiğini söylese de benim başım da erse,boşuna universityyy mezunu olmadık ya bizimkide ersin dimi:işsiz:
Anaa bir daha tövbe konuyu yarım bırakmıycam. 3 satır okudum :KK70:

Oncelikle kv n seni sevecek mi sevmeyecek mi niye takiliyorsun? Hadi takiliyorsun diyelim niye cocugunuz yok diye seni sevmesin,esas oglumun cocugu olamadigi halde yine de kabul edip evlendi diye daha cok sever bence.bu arada hic mi umut yok cocuk konusunda? Eger olmayacagi kesinse evlenmek istedigine emin misin .sorun yasamayacagina eminsen evlen

Haklısınız. Ama benim üzüntüm bana yeter inanın yazacak halim bile yok. Konuyu bile 1 saate yazdım. Ve en büyük derdim kimseye anlatamamaktı Sanırım burasıda anlatmak için doğru yer değilmiş. Ben kendimi üstün görmek için değil sadece durumları size anlatmak için yazdım üniversite okuduğumu ve ben üniversite okuduğum halde bile kendimi üstün görmediğimi onu asla küçümsemediğimi söylemek istedim size.
Edemedin ama biz bölümü çok merak ediyoz. Hukuk psikoloji ya da öğretmenlik deme. Yani bunların kendini çok iyi ifade etmesi lazım, turizm falan içimden geçti ya da muhasebe

Hangisi ki?

Erkek arkadasinizin baba olamama durumu cok ayri bir konu tip ilerledi Allahtan umit kesilmez hastaligini bilmiyorum ama Allah sifa versin
Eltiniz hakkinda cok onyargilisiniz gibi geldi bana
O sizin cocuk sahibi olamayacaginizi bilmiyor neden bu konuyla hava atsin belki iyi bir hayat mutlu bir yuvaya sahip esinin ailesi iyi insanlar seninle bunu paylasiyor neden olaya bu acidan bakamadin
Kisi kendinden bilir isi diyen dogru mu diyor acaba

Oncelikle kv n seni sevecek mi sevmeyecek mi niye takiliyorsun? Hadi takiliyorsun diyelim niye cocugunuz yok diye seni sevmesin,esas oglumun cocugu olamadigi halde yine de kabul edip evlendi diye daha cok sever bence.bu arada hic mi umut yok cocuk konusunda? Eger olmayacagi kesinse evlenmek istedigine emin misin .sorun yasamayacagina eminsen evlen
İlaç tedavisi görüyor umarım herşey düzelir ama çocuğumuz olmasa bile sorun değil benim için çünkü onu çok seviyorum ve ayrılmayı asla düşünmüyorum

kendimi asla üstün tutmuyorum tutsam erkek arkimle beraber olmam çünkü oda ilkokul mezunu sadece benim üstün yönlerim olduğu halde onun beni kıskandırmaya çalışmasını anlamıyorum bilmediğinden de emin deilim çünkü dediğim gibi kayınvalidesiyle arası iyi ve söylemiş olabilir. Bilmeyen bi insanın beni bu kadar kıskandırma çabasını anlamıyorum zaten açık açık kıskandırıyor. Erkek arkim bile farkında .
Hayatinizda tanidiginiz tek cocuklu kadin eltiniz mi? Anneler bebeklerinin her fotosunu her anini payladma egilimindedirler. Bunu da kiskandirma amaciyla falan yapmazlar.
Cocuk olmadigi icin degil ama tavirlariniz yuzunden sevilmeyebilirsiniz. Azicik daha sempatik olmaya calisin bence.

Erkek arkadaşınızın hastalığı hakkında hiçbir bilgim yok ancak tıpta ne ümitsiz vakalar duyduk çocuğu olan sizde bukadar ümitsizliğe kapılmayın bence

Edemedin ama biz bölümü çok merak ediyoz. Hukuk psikoloji ya da öğretmenlik deme. Yani bunların kendini çok iyi ifade etmesi lazım, turizm falan içimden geçti ya da muhasebe

Hangisi ki?
Turizm mezunuyum ve gayet kültürlü bir insanımdır biraz turizm mezunlarına ayıp oldu sanki prayforlosers!Böyle atıflarda bulunurken biraz daha dikkatli olalım ki insanların kalbi kırılmasın

Yalnızca cahil, aile olmayı çocuktan ibaret bilen, insanlar çocuğun olmuyo diye sana farklı gözle bakarlar dışlarlar vs, onlarıda takmazsın zaten
Madem rahatsızsın mümkün olduğunca az görüş elti adayınla o zaman
İlkokulu bitiremek yemek yapamamak onun senden daha aşağıda olduğunu göstermez
Okumakla adam olunsaydı keske

Turizm mezunuyum ve gayet kültürlü bir insanımdır biraz turizm mezunlarına ayıp oldu sanki prayforlosers!Böyle atıflarda bulunurken biraz daha dikkatli olalım ki insanların kalbi kırılmasın
Hayır canım, tabiki yazdıklarımın insanlara hitap edeceğinin bilincindeyim.
Buna dikkat ederek yazdım. Kalbini kırdıysam özür dilerim.

Ben kötü bir anlamda kullanmadım, özellikle böyle büyük bir forumda iğneli laf yazmanın insanlara dokunacağını biliyorum.
Gerçekten içime doğduğu için yazdım, dokundurmak için yazmadım. İyi bölümlerden diyor. Yani benim aklıma ya muhasebe ya da turizm geldi. O yüzden söyledim.

kendimi asla üstün tutmuyorum tutsam erkek arkimle beraber olmam çünkü oda ilkokul mezunu sadece benim üstün yönlerim olduğu halde onun beni kıskandırmaya çalışmasını anlamıyorum bilmediğinden de emin deilim çünkü dediğim gibi kayınvalidesiyle arası iyi ve söylemiş olabilir. Bilmeyen bi insanın beni bu kadar kıskandırma çabasını anlamıyorum zaten açık açık kıskandırıyor. Erkek arkim bile farkında .
Kendinizi egitimli falan gorurken keske o universitede turkceyide biraz duzgun kullanmayi ogrenebilseymissiniz

Ha bu arada konuyacgelecek olursak siz bu kadar asagilayici konusmasaydiniz bende sert konusmayi tercih etmezdim ya ne demek ilkokul u bile bitirmemis baska mezhepten vs insanlqri bu gibi seylerle degerlendirmeyi birakirsaniz belki karsi tarafin sizi kiskandirma cabadinda olmadiginida anlayabilirsiniz diye dusunuyorum @ipeqbojuqusen nediyon bu konuya

Ben de bu ilişkinize aileniz onay veriyor mu merak ettim, yani çocuk meselesini onlar da biliyorlar mı?

Kendinizi çocuğunuz olmayacağı için mağdur gibi hissetmeniz, yok kv beni sevmeyecek mi filan diye düşünmeniz benim kanaatimce ileride eşinizi suçlu gibi hissettirip yıpratır ve o da size yansıtır ve huzurunuz bozulabilir.

Eğer bu konuyu olgunlukla karşılayamayacaksanız evlenmeyi tekrar düşünün derim.

Hayır canım, tabiki yazdıklarımın insanlara hitap edeceğinin bilincindeyim.
Buna dikkat ederek yazdım. Kalbini kırdıysam özür dilerim.

Ben kötü bir anlamda kullanmadım, özellikle böyle büyük bir forumda iğneli laf yazmanın insanlara dokunacağını biliyorum.
Gerçekten içime doğduğu için yazdım, dokundurmak için yazmadım. İyi bölümlerden diyor. Yani benim aklıma ya muhasebe ya da turizm geldi. O yüzden söyledim.[/QUOTE
Ben yanlış anlamış olabilirm cnm yani birden gözlerim çakmak çakmak oldu :)Ben Turizm mezunuyum Amerikada 3 yıl yaşadım çalıştım döndükten sonra en iyi şirketlerde çalıştım kendimi geliştirdim yani Matematik zekam olmayabilir ancak kültürel anlamda turizm mezunları çok dolu insanlardır dip not olarak düşeyim dedim
Sorun yok tatlım yanlış anlaşılma oldu:KK16:

Bu nası düzen böyle hiçbişey anlamadım.
Bence ailedeki hiçkimse birbirine uygun insanlar değiller.
İlkokul mezunu diye eltini beğenmiyosan erkek arkadaşınla evlenme planını nasıl ve neden yapıyosun acaba?al birini vur ötekine birbirinizden farkınız yok.

Back
X