- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi dilara1994
Senin profilini her gördüğümde
Bir gülme alıyor beni
Unutulmamalı Fofenk Fofenk tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin profilini her gördüğümde
Bence büyük ihtimal biliyor. Bir de çocuk olmaması senden kaynaklanan bir sorun değilmiş ki kayinvalideciginin oglundan kaynaklaniyor. O zaman oğlunu sevnesin çocuğu olmuyor diye sizi neden sevmiyor. Ayrica sevmese ne olur ? Valla benim hiç umrumda olmazdı...kendimi asla üstün tutmuyorum tutsam erkek arkimle beraber olmam çünkü oda ilkokul mezunu sadece benim üstün yönlerim olduğu halde onun beni kıskandırmaya çalışmasını anlamıyorum bilmediğinden de emin deilim çünkü dediğim gibi kayınvalidesiyle arası iyi ve söylemiş olabilir. Bilmeyen bi insanın beni bu kadar kıskandırma çabasını anlamıyorum zaten açık açık kıskandırıyor. Erkek arkim bile farkında .
kendimi asla üstün tutmuyorum tutsam erkek arkimle beraber olmam çünkü oda ilkokul mezunu sadece benim üstün yönlerim olduğu halde onun beni kıskandırmaya çalışmasını anlamıyorum bilmediğinden de emin deilim çünkü dediğim gibi kayınvalidesiyle arası iyi ve söylemiş olabilir. Bilmeyen bi insanın beni bu kadar kıskandırma çabasını anlamıyorum zaten açık açık kıskandırıyor. Erkek arkim bile farkında .
Fol yok yumurta yok. Eltim, kaynanam, çoçuğum. Evlenseniz ne olur acaba?
________Haklısınız. Ama benim üzüntüm bana yeter inanın yazacak halim bile yok. Konuyu bile 1 saate yazdım. Ve en büyük derdim kimseye anlatamamaktı Sanırım burasıda anlatmak için doğru yer değilmiş. Ben kendimi üstün görmek için değil sadece durumları size anlatmak için yazdım üniversite okuduğumu ve ben üniversite okuduğum halde bile kendimi üstün görmediğimi onu asla küçümsemediğimi söylemek istedim size.