Çocuğu olamayan gelin dışlanır mı :(

Dışlanıp dışlanmamak karşında ki insanlara bağlı
Herşeyi çocuk olarak görmüyorlarsa neden dışlasınlar ki
Ama öyle görüyorlarsa da eğer erkek arkini dışlamaları gerekecek seni değil.
Dip not: ben dışlandım çocuk düşünmediğim için...

Elti savaslari kv yi paylasamama en iyi gelin ben olmaliyim durumlarina erken baslamissiniz.
Ileride sac saca kavgalar belirdi gozumun onunde.
Ilkokul mezunu bile degil ben iyi bir bolum okudum ondan ustunum havalari is yerinizde gecer aile ici iliskilerde sokmez.bu ozelliklerinizden dolayi ustunluk beklemek is yeri disi her ortamda hayal kirikligi yaratacaktir.

kendimi asla üstün tutmuyorum tutsam erkek arkimle beraber olmam çünkü oda ilkokul mezunu sadece benim üstün yönlerim olduğu halde onun beni kıskandırmaya çalışmasını anlamıyorum bilmediğinden de emin deilim çünkü dediğim gibi kayınvalidesiyle arası iyi ve söylemiş olabilir. Bilmeyen bi insanın beni bu kadar kıskandırma çabasını anlamıyorum zaten açık açık kıskandırıyor. Erkek arkim bile farkında .
Bence büyük ihtimal biliyor. Bir de çocuk olmaması senden kaynaklanan bir sorun değilmiş ki kayinvalideciginin oglundan kaynaklaniyor. O zaman oğlunu sevnesin çocuğu olmuyor diye sizi neden sevmiyor. Ayrica sevmese ne olur ? Valla benim hiç umrumda olmazdı...

Iyi de kıskandırması nerede

Çocuğu olanın tüm hayatı onu üzerindedir onu konuşur onu anlatır vs

Çocuğu olmayan da sen değil sevgilin Kv bunun için seni suçlayacaksa da kendi bilir

Çocuk konusu ileride canını acıtacaksa da şimdiden ayrı bir yol çiz

kendimi asla üstün tutmuyorum tutsam erkek arkimle beraber olmam çünkü oda ilkokul mezunu sadece benim üstün yönlerim olduğu halde onun beni kıskandırmaya çalışmasını anlamıyorum bilmediğinden de emin deilim çünkü dediğim gibi kayınvalidesiyle arası iyi ve söylemiş olabilir. Bilmeyen bi insanın beni bu kadar kıskandırma çabasını anlamıyorum zaten açık açık kıskandırıyor. Erkek arkim bile farkında .

''Benim üstün yönlerim olduğu halde'' ne demek yahu? Üniversite mezunu olunca daha mı üstün bi insan oluyorsun? İlkokul mezunu olunca daha mı alçak seviyede bi insan oluyorsun? İnsanların üstünlükleri ilkokul-lise-üniversite diye ayrılıyor mu? Üstünlük nedir ayrıca? Sen eltinden üstün değilsin, eltin de senden üstün değil. Tahsile, beceriye, yemek yapıp yapmamaya bakarak insanları üstün veya değil diye mi ayırıyoruz? Bu ne biçim zihniyet?

Sen eltinden üstün falan değilsin bir kere önce onu bi anla. Kimse kimseden üstün değil. Bu eğitim seviyesi, sadece iş başvurularında bi üstünlük olarak görülür, bi aileye gelin giderken değil!

Ayrıca ''arkim'' ne demek? Türkçe'de böyle bi kelime mi var? Koskoca üniversite mezunu maviumut hazretleri daha ''arkadaşım'' yazmayı bile bilmiyor mu? Aaa ne ayıp.

+ Anlamadığım bir nokta daha var. Çocuğu olmayan sen değilsin erkek arkadaşın. Onun annesi, sorunun kendi oğlunda olduğunu bile bile seni neden sevmesin onu anlamadım. (sorun sende olsaydı sevmezdi gibi bir anlam çıkmasın ne demek istediğim açık)

Son olarak şunu eklemek istiyorum; siz henüz sadece sevgilisiniz, nişanlı bile değilsiniz, erkek arkadaşının annesi senin kayınvaliden değil, erkek arkadaşının kardeşinin karısı da henüz senin eltin değil. Belki de onunla evlenmeyeceksin ne biliyorsun ki? Ben evlenmeden önce bu eş adaylarının annesine ''kayınvalidem'' diyenleri çok itici buluyorum.

Ben adama üzüldüm erkekler bununla zor yaşar:(

Eger erkek arkadasinin durumunu biliyor ve bu davranislari bilincli yapiyorsa yani bel alti vuruyorsa ne desen haktir ona. Gozunun uzerinde kaşı olmasi bile kucumseme nedeni olabilir yani. Ama bundan emin olman gerekli. Belki ustun gelme kasti olmadan, sadece kendi dunyasinda ona onemli gelen seyleri anlatiyor olabilir.

Haklısınız. Ama benim üzüntüm bana yeter inanın yazacak halim bile yok. Konuyu bile 1 saate yazdım. Ve en büyük derdim kimseye anlatamamaktı Sanırım burasıda anlatmak için doğru yer değilmiş. Ben kendimi üstün görmek için değil sadece durumları size anlatmak için yazdım üniversite okuduğumu ve ben üniversite okuduğum halde bile kendimi üstün görmediğimi onu asla küçümsemediğimi söylemek istedim size.
________

Back
X