esım de cok ıstıyo nıye ıstemesın evlendıgımızden berı hemde bı adetım gecıkse hamıleyım gıbı sevınır belkı hamılesındır dıye kısıtlama degıl ömür boyu böyle olcak halım yok ama ıstemıyo zaten ıstesede bulundugumuz yerde dogru duzgun ıs yok arada göz gezdırıyorum asgarı ücretle calısıyo kredı öuyoruz aileler destek degıl calısmammam konusunda sanırım en buyuk sıkıntı annem daha önce onların tartısmalı dıyologları oldu benle ılgılı aılemle görusmuyorum onun ailesıde benı kusurlu bulmaya bayılırlar 6 bın tl bulacak yer yok bankadan baska oda sanırım kredı vermezler kı verseler bıle esım bı borc daha yapmak ıstemıyo cunku maasın genelı kredıye gıdıyo benım huznum uzuntum hem para baglıyo hem kendım gercekten bazen kahredıyorum neden ben böyleyım dıye cunku daha bebegın dollenmesını bılmeyen kısıler göruyorum cevrede yanı nasıl bı evre yada kadın rahım vb hatta vajınal muayeneye bıle gırmemıs ınsanlar hamıle gercekten benım gıbı bu sıkıntıyı cekenler anlar gercekten ınsanlar bıseylerı görerek yasayarak ögrenıyo yenoı evlendıgımde bende bılmıyodum
bakın ama sorun belli tedavi belli
eksik ne para
bekle biriksin 5-10 yıla denilecek durumda değilmiş tıbbi gerekçeler ile
bu durumda kıskanç mıskanç dinlemeyip çalışacaksın ve parayı bir an önce bulacaksın
iş deyince ille de büro, fabrika vs değil git çocuk bak, temizlik yap
yardımcım haftada bir yarım gün gelip 60 Tl alıyor 6 günü dolu pazar da arada isteyenler oluyormuş
hesapla 120X6X4=2.880,00-TL
bu parayı öğretmenler alamıyor
belki başlangıçta bu kadar her gün iş bulunmaz vs vs ama olduğu kadar diyeceksin
kv nin serası var orada çalış dedi ama ben sevmem diyorsun
sevme, ne önemi var para kazanacaksan, sana para vereceklerse bebek için sevmeden git yap işi, her ne ise iş
yani burada çalışanlar çok mu seviyor
herkes genel müdür ya da doktor değil ki
haaa eşin derse ki ben oralarda açlıştırmam o zmaan kendisi gece taksiye çıkacak kredi çekecek vs vs
gerekirse evdeki çamaşır makinasını satacaksın ama bu yola bir yerden başlayacaksın
zira stres seni mahfeder
olacağı da oldurmaz
eşinin saçma kıskançlık vs durumunu çöz zaten bebek olursa çalışmazsın ki yani şurada çalışacağın belki maksimum bir yıl, ne var bunda eşin de fedakarlık yapsın karımı çalıştırmam ayaklarını bıraksın ya da ek iş yapsın