Benim 2 yasinda kizim var evde cok.slkiliyor ve beni cok bunaltiyor , suan kis ve parka falan goturemiyorum benim yalnizigimin bedelini o oduyor biraz,cunku hic komsum arkadasim yok bilmiyorum neden boyle oluyo bu ayri bir konu da kizim beni oldurecek okadar bunaltiyorki napacami sasiyorum surekli bana yapisik surekli mizmiz oyuncaklariyla asla oynamaz evin icine salincak bile kurdum dusunun hemen slklliyo tv izleyince susuyo bitek o da nereye kadar ve yakindan izliyo acmiyorum bende suan bile sirtima cikti nerdeyse bazen annemlere gidiyoruz orda biraz saliyo beni degisiklik istiyo belli ama annemde uzak , eve ayda yilda bir kere cocuklu arkadasin geliyor gelen cocuklari ilk zaman kiskaniyor oyincaklarini paylasmiyor ama sonra alisiyor , benim sosyal hayatim hic yok nerdeyse kis gelince dahada bitti yazin da hergun carsi pazar gezilmezki ,krese vermeye de durumum yok , evde nasil guzl vakit gecirtebilirim ona ,aciyorum bazen ya okadar zoraki geciyoki onun icin gunler nolucak bilmiyorum benide ck bunaltiyo tv hic izleyemiyorum izlesem bile surekli basimda konusuuo ilgi istiyo ilgileniyorum ama bi tuhaflik var olmuyo guzel vakit geciremiyoruz