Çocuğu olmayanların okuyacağı dualar

prettygirl2588

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
56
2
16
Edirne
34173744.png
44753315.png
54935460.png
11367652.png
58077199.png
62916727.png

Yapabilen bu 5 terkipin hepsini yapsın. Yapamıyacak olanlar bunlardan herhangi biriyle amel etsin inşaallah.

Kaynak: Arifan Dergisi, 01/2012

Ayrıca:

Çocuk sahibi olmak için okunacak bir dua var mıdır?

Cevap

Bismillahirrahmanirrahim

Bu niyetle 7'şer kez Fatiha, Ayete’l Kürsi, Kureyş, İhlas ,Felak ve Nas sureleri ile 450 kere “la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” tesbihi okunması tavsiye edilir.

Buna her gün devam edebilirsiniz.

Selam Ve Dua ile

Mehmet TALU Hocaefendi

Not:
Doktora giderek, ilaçları kullanarak fiili duamızı yapmayı da eksik etmememiz lazım tabiki.

Eklentiler

• $FnbqI.webp
    $FnbqI.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 1.508
Son düzenleme:
Zekeriya Peygamberin duası, tefriciye çekmiştim,ayrıca Meryem suresini okuyorum. Birde bunları ekleyim. Sağolasın. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder..

canım allah razı olsun paylaşımın için bencede en önmelisi dua allah ol derse olcak vakti gelmedende asla olmaz allah en yakın zamanda cümlemize nasip etsin inş ben 4444 salavatı yaptım tesbihler var onuda çektim devam edecicez duaya ha bide bu ay sohbette bi abla söyledi onu yaptım cuma güne sela okunduktan sonra cuma namazına kadar 2 rekat hayır namazı kılıp sonra tespih çekiyosun ayetel kürsi yada ihlas öğlen ezanına kadar çekiyon sonra tesbihi alıp kıpleye karşı asıyosun dileğini dileyip duan kabul olursa 40 tane tesbih alıp aldıhın tesbihide alıp dahıtıyosun çok kişi yapmış kimi haırlı eş için sağlık içn iş içn ve çohınun kabul olmuş gönülden istemek lazım bende bu ay yaptım allahım inş kabul eder

@arka amin Rabbim cümlemizden razı olsun.

Bu tür yapılacak dualarda kaynakların sağlam olması önemlidir. Yoksa Allah muhafaza hurafeleri dua diye yaparız da farkında olamayız.

Yanlış anlamayın sakın ama size verilen terkipin kaynağını mutlaka öğrenmenizi öneririm. Hadisle sabit mi veya herhangi bir Allah dostunun tavsiyesi, tecrubesi mi?

Açıkçası tesbihi as, 40 kişiye dağıt gibi şeyler bana biraz garip geldi.

Selam ve dua ile.

Back
X