e boşanınca gökten zembille çocuk mu inicekmiş?Benim için hiç sorun değil ama eşim çok takıntılı en büyük hayaliydi çocuğunun olması
Allah aşkına Neden boşanıyormuş güvenmiyor mu aşkınıza sevginize Çocuk olmasa da bu evliliği sürdürebileceğinize.Merhabalar, biz 3 Senedir evliyiz ve çocuğumuz olmuyor. Eşim azospermi. Mikro tese olmuştuk geçen sene ama sonuç negatif. Bana dediği şey şu, Rosi tekniğini deniyelim eğer olmazsa boşanıcaz diyor..
Neden boşanılıyor anlamadımMerhabalar, biz 3 Senedir evliyiz ve çocuğumuz olmuyor. Eşim azospermi. Mikro tese olmuştuk geçen sene ama sonuç negatif. Bana dediği şey şu, Rosi tekniğini deniyelim eğer olmazsa boşanıcaz diyor..
Erkeklerin bunu gurur meselesi yapmasıda salaklığın daniskası kimse kusura bakmasın. Sağlık bu yani, çocuk sahibi olmaya engel hastalığının olmasını yada nedensiz şekilde çocuk sahibi olamamanın nesini gurur meselesi yapıyor acaba.Diyorum ya asla sorun etmedim. Bana bunu söylediğinde yıkıldım resmen. Beni annelik duygusundan mahrum bırakmak istemiyormuş. Çok farklı psikolojide. Dışardan geldi geçen mesela tanıdığı birini anlatıyo boşanmışlar çocuğu olmuyo diye falan diyo. Bende sırf çocuk olmuyo diye boşanmışlarsa yazık onlara dedim. Asla kendine yediremiyo. Probleminde onda olmasından çok rahatsız. Keşke sende olsaydı asla sorun etmezdim umrumda olmazdı diyo kendimi onun yerine koyuyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
Rahatsızlık kendisinde olduğu için sizi mutlu edemediğini dusunuyo. Erkekler kendilerini güçlü hissetmek isterler bunu da sevdiklerinin isteklerini hayallerini gerçekleştirerek yaparlar ve eşiniz sizin isteğinizi hayalinizi gerceklestiremedigi için kendini güçsüz hatta sanırım suçluluk bile hissediyor.Merhabalar, biz 3 Senedir evliyiz ve çocuğumuz olmuyor. Eşim azospermi. Mikro tese olmuştuk geçen sene ama sonuç negatif. Bana dediği şey şu, Rosi tekniğini deniyelim eğer olmazsa boşanıcaz diyor..
Esinizle anlasiyormusunuz tek sorun cocukmuBu yazanlarin hepsi ne kadar olumlu seyler yazmis. Belliki baslarinda degil. Boyle bi dert. Benimde esimden dolayi cocugum olmuyor. Ve bu benim icin buyuk bir problem haline geldi ve acik konusmak gerekirse bazen bosanmayi kendi hayatimi kurmayi dusunuyorum. Bazen kendimi cok yanliz hissediyorum. Herseyi tek basima yaparMis gibi, kendisi cok usengec. En kucuk seyleri kafama takabiliyorum ve diyorumki neden cekiyim? Kendi ayaklarimin uzerinde durmak varken. Herseyde bir hayir degil bin hayir arayanlardanim. Ama bi noktadan sonra bence insan tukeniyor. Bizimde belki 2 hafta sonra son sansimiz (rosi) Bir cokuntuyu daha kaldiramam.
Sizin 9 yıldır hiç mi olmadi canim9 yıla giricez asla düşünmedik çocuk herşey demek değil tabiki insan bir evladı olsun istiyor ama eğer çocuk için evlenmişse eşiniz o ayrı tabi sen ne düşünüyorsun bu konuda
Bi tane oldu gelişimi durdu canım malesefSizin 9 yıldır hiç mi olmadi canim
Üzülme canim Allah büyüktür insallah olurBi tane oldu gelişimi durdu canım malesef
Çok şükür atlattım canım allahın taktiri şimdi bende yerinin dolmasını bekliyorumÜzülme canim Allah büyüktür insallah olur
Esinizle anlasiyormusunuz tek sorun cocukmu
Tamamda sizcede kotuluk degilmi, esinizin cocugu olmuyor diye ondan bosanmak???8 Yildir evliyiz aramizda cogunlukla iyi anlasiyoruz. Baya olgun dusunebilen bir insanim. Kendi bakis acisi ve buyutulme tarzi farkli olsada. Kendisi ailenin buyuk cocugu ve cok ezilmis. Aileside baya geri kafali. Bazen hayattan zevk almiyor gibi geliyor. Bende asiri pozitif olumlu ve hareketliyim. Ve enerjimi dusurdugunu farkediyorum. Cocuk konusuna gelirsek. Aslinda tek buyuk problemimiz bu. GEcenlerde evimizin nesesinin esksik oldugundan bahsettim. Kendiside var ya dedi sensin dedi. Ama maglesef bana yetmiyor. Kendi kendime yasicaksam kendi evimde kendi imkanlarimlada yasayabilirim. Ha seviyormuyum diye soracak olursan arkadasim. Seviyorum ama hersey sevmek degil maglesef. Buda bizim imtihanimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?