Merhaba,sizin esiniz de sperm tahlili verdi mi? Bir de eger deneyecekseniz tup bebegi intrapilid serum ve kortizonu da bir de progesteron seviyenizi olcturun ve rahim filmi de cektirin....ben de ayni durimdayim 31 yasindayim yumurta rwzervim yani amh 0.60 ve 3 kere kendi kendime gebe kaldim ama 6-7 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim gelismedikleri icin...hic bir sebep bulanamadi ama.benim progesteron seviyem dusukmus bir de tup bebege 1 aydor basladik simdilik vitaminler kullaniyom esimle beraber ve bu surecte ilk defa esimden sperm istediler hep sorunu kendimde aradim meger esimin de spermleri iyi degilmis hatta duauklerimin sebebi bile olabilirmis...ben de hep ona cocuk vermeeyecem diye sucladim kendimk bosanalaim dedim o her defasinda cocuk icin benle evlenmedigini dile getirdi...sonra baktikki esimin morfoloji %1 ve hareketli sayi %2 ymis simdi biz hem mikrocip ve mikroenjeksiyon yapacagiz ote yandan rahmimi hazirlayip pgt den de saglikli embriyo donerse transfer esnasinda instrapilid serum ve kortizon tedavisi uygulayacakmis doktorumuz...cok yipratici bir surec ve cok uzun ama istedikki son teknolojik islemlerin hepsini uygulayip oyle transfer olmak istedim...Allahim hepimizin kucaklarini doldursun insallah...yuvalarimizi korusun

sacmaliyoruz orasi ayri cunku sorun sadece esimde olsa ben onu asla birakmazdim ki gercekten cocuk icin evlenmedik ve herkes de uremek zorunda degil