Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalamayın. Gönderilmez tabi ki!Oğlum ikinci sınıf. Sizce bisikletle 5 dakika olan parka tek başına gönderecek yaşta mı ?
Yanina tuşlu bir telefon vereceğim sık sık ararım o da arar
Ama yine de tereddütteyim küçük mü
Aslaa. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ortalık sapıklarla, ne olduğu belirsiz insanlarla dolu. Çocuğu göremeyeceğiniz güvenliksiz bir yerde bırakmayın derim.Oğlum ikinci sınıf. Sizce bisikletle 5 dakika olan parka tek başına gönderecek yaşta mı ?
Oğlum ikinci sınıf. Sizce bisikletle 5 dakika olan parka tek başına gönderecek yaşta mı ?
Birakmayin ya birakmayinOğlum ikinci sınıf. Sizce bisikletle 5 dakika olan parka tek başına gönderecek yaşta mı ?
Beğenmedim attım diye beğenmedim atan insanlara hayretle bakıyorum. Bu kadar mısınız gerçekten arkadaşlar?Bence erken değil ben o yaşta bütün mahalleyi turluyordum bisikletimle. Ailemin kendi başımın çaresine bakabileceğime güvenmesi bana da özgüven aşılamıştı. He ama biraz da yaşadığınız semte göre değişir tabii ki, göçmenlerin çingenelerin tekinsiz tiplerin olduğu bir bölgedeyseniz çocuğu hiçbir yere tek başına yollamayın.
Canım sokakların şu an 20 sene önceki kadar güvenli olmayışının sebebi zaten göçmenler olmasın sakın? Ona da karşı çıkayım buna da derken kendinle çelişmişsinBeğenmedim attım diye beğenmedim atan insanlara hayretle bakıyorum. Bu kadar mısınız gerçekten arkadaşlar?
Göçmen, çingene bir sürü falso var yorumunda. Ayrıca konuyu 20 sene önce ailenin seni başıboş bırakmasıyla bir tutuyor bunu da öz güven aşılama sanıyorsun. Tesadüfen araba çarpmadı ve ölmedin diye yapılması gereken bu değil.
Oğlum ikinci sınıf. Sizce bisikletle 5 dakika olan parka tek başına gönderecek yaşta mı ?
Canım devir bizim çocukluk gibi değil ortalık şu an çok kötü araba da çarpabilir yol da çocuklar zaten canavar gibi haberlerde zorbalık yüzünden kaç çocuk öldürülüyor görüyoruz ben hayatta göndermezdimBence erken değil ben o yaşta bütün mahalleyi turluyordum bisikletimle. Ailemin kendi başımın çaresine bakabileceğime güvenmesi bana da özgüven aşılamıştı. He ama biraz da yaşadığınız semte göre değişir tabii ki, göçmenlerin çingenelerin tekinsiz tiplerin olduğu bir bölgedeyseniz çocuğu hiçbir yere tek başına yollamayın.
Ya çocuğumun öldürülmesinden korkacağım bir yerde oturuyorsam ben de göndermem zaten niye göndereyim. Semte de bağlı dedim bu yüzden. Vızır vızır arabaların geçtiği bir yer olup olmadığı da şehre ve semte bağlı. İstanbul'un tamamı eleniyor mesela yetişkin de olsanız bisiklet falan süremezsiniz. Ama bu tür tehlikelerin çok daha az olduğu nezih bir yerde yaşıyorsanız çocuğu lise çağına kadar eve kapatmanın alemi yok. Gelişimi için iyi bir şey değil bu.Canım devir bizim çocukluk gibi değil ortalık şu an çok kötü araba da çarpabilir yol da çocuklar zaten canavar gibi haberlerde zorbalık yüzünden kaç çocuk öldürülüyor görüyoruz ben hayatta göndermezdim