Çocuğu sık sık hastalanan varmı benim gibi :(

zuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
193
3
96
Adana
Merhaba arkadaşlar..

Kızım 2007 Kasım doğumlu.. 4 yaşında oldu.. ama hastalıklar bir türlü peşimizi bırakmıyor.. buraya yazmamın sebebi benım gibi olanlar var mı görmek..
gerçi bizim kadar kimse olmaz inşallah..

biz toplamda 3 kere havale geçirdik.. ama asıl sorunlar enfeksiyonlar sürekli üst solunum yollarından hasta. son bir ayda birer hafta ara ile antibiyotik kullandık ve şimdi yıne kuru öksürük başladı..

sene başında kreşe vermiştim bu yıl hastalığımız ordan başladı geri almak zorunda kaldım :( kuru öksürük- ilerleyen öksürük-burun tıkanması ateş ve havale ile sonlanıyor antibiyotik içiyoruz..

artık hayatımdan bıkmış durumdayım :( var mı böyle olan yaaa :(

Merhaba arkadaşlar..

Kızım 2007 Kasım doğumlu.. 4 yaşında oldu.. ama hastalıklar bir türlü peşimizi bırakmıyor.. buraya yazmamın sebebi benım gibi olanlar var mı görmek..
gerçi bizim kadar kimse olmaz inşallah..

biz toplamda 3 kere havale geçirdik.. ama asıl sorunlar enfeksiyonlar sürekli üst solunum yollarından hasta. son bir ayda birer hafta ara ile antibiyotik kullandık ve şimdi yıne kuru öksürük başladı..

sene başında kreşe vermiştim bu yıl hastalığımız ordan başladı geri almak zorunda kaldım :( kuru öksürük- ilerleyen öksürük-burun tıkanması ateş ve havale ile sonlanıyor antibiyotik içiyoruz..

artık hayatımdan bıkmış durumdayım :( var mı böyle olan yaaa :(

merhabalar zuzum,
öncelikle çok çok geçmiş olsun,
benimde 2008 doğumlu bir kızım var benim kızımda hastalandığında muhakkak ateşlenir hiç havale geçirmedik ama 38.5 kadar çıktığı oluyor ateşinin çok hafif bir grip bile olsa muhakkak ateşleniyor bunun sebebinmi geçen sene mart aylarında geçmeyen bir öksürük ve 20 günde bir ateşlenen çocuk artık antibiyotikde fayda etmiyordu kızımın zaten burnu hiç akmıyor öksürükde kesilme mayıs ayına kadar en sonunda kulak burun boğazcıya götürdük burnu atmadığından balgam oluşuyor buda ateş yapıyor dedi zaten bunu biliyorum ama birde bahar alerjimiz varmış 6 ay bir hap kullandık buu kış daha hastalanmadık ama bizimde hastalığımız ateşsiz geçmiyor yani.
ne kadar üstüne titrersek o kadar hasta oluyor bu cimcimeler :)
böyle böyle büyüyecekler sanırım:)
kreşten almana üzüldüm ama herşeyden önemlisi sağlıkları.
canına sıkma tatlım bak kocaman oldular bile

Back