Bebek Beslenmesi Çocuğum aç mı kalıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nermin80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.Arkadaşım bu sitede çok güzel vakit geçirdiğini söyledi.Benim derdim oğlum 3,5 yaşında ama hiç birşey yediremiyorum.Bu durumda beni çok üzüyor.Dr götürüyorum hep vitamin iştah acıcı surup verip gönderiyorlar oda benim canımı sıkıyor.Bana yardımcı olursanız çokkkkkkk sevinirim..

bende bi süre öncesine kadar çalışıyodum ve bebeğime annem ve kaynanam bakıyodu.ben işten çıkınca herşeyi bana kaldı ve çok zorlandım.acaba bakamıyo muyum diye üzülüyorum:(....allahtan sabah kahvaltısını çok iyi yapıyo.27 aylık oğlum ve kahvaltısını tabak yerine biberondan veriyorum...1 haşlanmış yumurta,1 yemek kaşığı bal,1 dilim beyaz peynir,2 danino,bisküvi ve süt hepsini biberondan geçecek kadar eziyorum ve veriyorum.300 ml içiyo ve onunla 2 3 saat durabiliyo...

çocuğunuz yemek yediği anlardan birinde nelerden hoşlanıyor takip ettinizmi ?tabağını süsleyebilirsiniz :56:ben abimin oğluna tabaktakilerin saklanması gerek aç bakim ağzını onları saklayalım kötü adamlar bulmasın onları hadi yutalım derdim öle oyunlar oynaya oynaya yemek sorunu kalktı zorla yedirmek sizin içinde zor olayı tatlıya bağlayıp yedirmeye çalışın bazen ben hoplaya zıplaya yediriyorum kendi oğlumada:26:

Back
X