Cocugum Akrabalık Ne yasayamayacak mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
214
56
38
33
Bir onceki konumda bir cok cevap aldim ve ornekte aldim ben bu dunyaya cocuk getirdigimde dayi hala teyze amca kuzen yegen ne yasayamayacak mi Hic mi bayramda el opemeyecek bizum disimizda nasil bir dunya burasi dunya mali. İcin birbirimize dusuyoruz nasil bir dunya burasi derler ki kiyamet kopunca kardes kardesi tanimayacak nasil bir kiyamettir bu ben ne yapicam

dünya malı derdine düşen sensin eğer sen böyle devam edersen evet sanırım amca yenge dede falan eli öpemez çocuğun

Cok daraldim evli dertli

dünya malı derdine düşen sensin eğer sen böyle devam edersen evet sanırım amca yenge dede falan eli öpemez çocuğun
Siz oyle anladiniz ben kendimi anlatamadim cunku

Çok daraldığınız bellii....
Bencee bi silkeleninn!!

Son düzenleme:
Bir kere sen Türkiyeli değil misin? Öncelikle bunu merak ediyorum. Buralıysan eğer az çok akrabalık ilişkilerini bilmen lazım.

Hani senin çok mükemmel ilişkileri olan sülalen olduğunu varsaysak bile çevrede ziyadesiyle örneklerden bilmen lazım.

Kvalide-gelin sorunları.

Elti sorunları..

Kayın-görümce sorunları.

Bunlar kombinasyon olursa maalesef ailelerde gerginlik olabilir.

Bunu ilk kez az önceki konunda öğrenmiş gibi tepki vermen çok ilginç..

İkinci konu da sen bence malla mülkle yatıp kalkıyorsun. Bu konunu da onunla bağladın ya sonuç olarak bravo.

İlişkiniz var, çalışmıyorsunuz, henüz 22 yaşındasınız ve hayalleriniz enteresan.
Gerçekten gelecekle alakalı bu hayatta ne düşünmektesiniz kardeş kardeşi tanımayacak sözünü geçersek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…