• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum Akrabalık Ne yasayamayacak mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru yazdım ya o_O

Doğrusu silkelenmek aslında... Sirkelenmek diye bir kelime yok bildiğim kadarı.
silkelenmek

Türkçe[değiştir]
Eylem[değiştir]
zamanKişiÇekimli Eylem
Belirli geçmişbensilkelendim
Belirsiz geçmişbensilkelenmişim
Geniş zamanbensilkelenirim
sensilkelenirsin
osilkelenir
Şimdiki zamanbensilkeleniyorum
Gelecek zamanbensilkeleneceğim
===Eylem çekimi===

Anlamlar

[1] Silkelemek işine konu olmak
[2] Anî bir hareket yaparak vücudu sarsılmak, silkinmek

Denizdeki balığa tava koymanın alemi yok su akar yolunu bulur :)

Doğrusu silkelenmek aslında... Sirkelenmek diye bir kelime yok bildiğim kadarı.
silkelenmek

Türkçe[değiştir]
Eylem[değiştir]
zamanKişiÇekimli Eylem
Belirli geçmişbensilkelendim
Belirsiz geçmişbensilkelenmişim
Geniş zamanbensilkelenirim
sensilkelenirsin
osilkelenir
Şimdiki zamanbensilkeleniyorum
Gelecek zamanbensilkeleneceğim
===Eylem çekimi===

Anlamlar

[1] Silkelemek işine konu olmak
[2] Anî bir hareket yaparak vücudu sarsılmak, silkinmek
ALLAHIM açıklamaya bak helee,
Dilay sana uçucam şimdiii :KK11:

Bir onceki konumda bir cok cevap aldim ve ornekte aldim ben bu dunyaya cocuk getirdigimde dayi hala teyze amca kuzen yegen ne yasayamayacak mi :KK43: Hic mi bayramda el opemeyecek bizum disimizda nasil bir dunya burasi dunya mali. İcin birbirimize dusuyoruz nasil bir dunya burasi derler ki kiyamet kopunca kardes kardesi tanimayacak nasil bir kiyamettir bu ben ne yapicam :KK43:

Canim sen kendine bir mesgale bu bence. Bir kitaba basla,bir kursa katil, bir sinemaya yonel. Kendine bir yonetmen belirle mesela her gun onun bir filmini izle. :)
Ya da onu bunu birak git bir çay koy allasen. :p

Bir onceki konumda bir cok cevap aldim ve ornekte aldim ben bu dunyaya cocuk getirdigimde dayi hala teyze amca kuzen yegen ne yasayamayacak mi :KK43: Hic mi bayramda el opemeyecek bizum disimizda nasil bir dunya burasi dunya mali. İcin birbirimize dusuyoruz nasil bir dunya burasi derler ki kiyamet kopunca kardes kardesi tanimayacak nasil bir kiyamettir bu ben ne yapicam :KK43:
hakkatten ha az önce adam hesabına aldık ta bu konu ne oluyor...bacım sen kocanın sülalesini miras adı altında birbirine kırdırıp yalnız yaşamayı mı planlıyorsun iyi niyetinden şüphe ediyorum an itibari ile:KK34:

anlaşıldı ki olmayan hayatın hayallerini kuruyo ya evlenirsem ya onlar zengin olursa ya düşman olursak ya yalnız kalırsak ya ben evlensem mi evlenmesem mi düşünsem mi düşünmesem mi beynin sol lobunu fazla kurcalıyon dikkat et yara yapacan:KK11:

hakkatten ha az önce adam hesabına aldık ta bu konu ne oluyor...bacım sen kocanın sülalesini miras adı altında birbirine kırdırıp yalnız yaşamayı mı planlıyorsun iyi niyetinden şüphe ediyorum an itibari ile:KK34:
Mumkunse ben bu kargasadan cekilmekten yanayim kucuk bir oda kucuk bir koy bana yeter esimide alip kacasim var ama anne babasina birsey olursa haklari var ogullarinin uzerinde uff napim kaciyim mi :D

boş boş oturmak zor arkadaşım kendine bir meşgale bul.

anlaşıldı ki olmayan hayatın hayallerini kuruyo ya evlenirsem ya onlar zengin olursa ya düşman olursak ya yalnız kalırsak ya ben evlensem mi evlenmesem mi düşünsem mi düşünmesem mi beynin sol lobunu fazla kurcalıyon dikkat et yara yapacan:KK11:
Bazen neden yasiyoruz diyorum birbirimizi yiyoruz ayy bunaldim

Mumkunse ben bu kargasadan cekilmekten yanayim kucuk bir oda kucuk bir koy bana yeter esimide alip kacasim var ama anne babasina birsey olursa haklari var ogullarinin uzerinde uff napim kaciyim mi :D
kaç ula kaç bizide dertlere gark ettirme kaç kk dan çok uzağa kaç anoooooov:KK62::KK62:

kaç ula kaç bizide dertlere gark ettirme kaç kk dan çok uzağa kaç anoooooov:KK62::KK62:
Valla arada koy evlerine bakiyorum gitcem calisip alcam o evlerden sehirde yasamak beni bunaltiyor benim yerim doga salin beni:KK37::KK31::KK31:

Sanirim hayatinizda hiçbirşey yolunda gitmiyor.

canım senin psikolojin bozulmuş bi doktora görünsen iyi olur diyorum

Back
X