• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum Akrabalık Ne yasayamayacak mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkatten ha az önce adam hesabına aldık ta bu konu ne oluyor...bacım sen kocanın sülalesini miras adı altında birbirine kırdırıp yalnız yaşamayı mı planlıyorsun iyi niyetinden şüphe ediyorum an itibari ile:KK34:
miras adı altında değil "iyi niyetli" elbisesi altında bence.
aslında aksine bu kadar çok telafuz etmesi insanı gıcık eder

Kardeş ne zamana kadar kardeş diye konu açıp şimdide çoçugum hala, dayı vs... tanımıyacak diye yakınman enterasan... Bu kadar mal mülk meseleleri ile uğraşıp didiklersen ortada zaten bir akraban kalmıyacak... Bence senin kafan karışmış...

Bir onceki konumda bir cok cevap aldim ve ornekte aldim ben bu dunyaya cocuk getirdigimde dayi hala teyze amca kuzen yegen ne yasayamayacak mi :KK43: Hic mi bayramda el opemeyecek bizum disimizda nasil bir dunya burasi dunya mali. İcin birbirimize dusuyoruz nasil bir dunya burasi derler ki kiyamet kopunca kardes kardesi tanimayacak nasil bir kiyamettir bu ben ne yapicam :KK43:

Arkadaşım tek çocuk olanlar var. Kardeşlerini kazada ya da bir şeyde kaybetmiş olanlar var. Anne-babasız büyüyen çocuklar var. Dert ettiğin şeye bak. Ayrıca akrabaların anlattığın gibi insanlarsa çocuklarının onları tanımaması ve örnek almaması aslında onlar için oldukça pozitif bir gelişme.

naber bak bende dert yok tasa yok
mutluyum artık bi beynim yok
dikmişim etrafa gözlerimi
başkada bir amacım yok
kişisel neyim oolduki bir iletim olsun
tıklana tıklana her şey ortada
atın ölümü arpadan olsun
her yiğit gibi benimkide meydanda
tıklama konusu ayrı bir dava
mahkemelerde görülüyor hala
namusu bacak arasında ararım
dişi sinek bile görsem laf atarım
çatla patla üçe beşe bakma
önüm arkam sağım solum marka
bana pastamı verin ekmeğe gerek yok
ben tüketmeden var olamam
ayna ayna hadi söyle benden daha şanslısı var mı
ayna ayna hadi söyle benden daha ARSIZI var mı?

Bu konuyu kib lemeyi unutmuşuz, hala yaşıyor:KK45:

yiterrrrrrrr şunun konularını kapatın offEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X