• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum aniden topallamaya başlad

miyaowwww

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
11
5
1
25
Yaklaşk bir haftadır olan bşr aksama topallama durumu var oğlumda hiç bşr ağrı şişme morarma yok yakın zamnda bir düşme veyahut gribal enfeksiyonda geçirmedi Dr a gittik röntgen çekildi bi sorun olmadığını syledi ama topallama devam ediyor buna benzer durum yaşayan var mı acaba

Yaklaşk bir haftadır olan bşr aksama topallama durumu var oğlumda hiç bşr ağrı şişme morarma yok yakın zamnda bir düşme veyahut gribal enfeksiyonda geçirmedi Dr a gittik röntgen çekildi bi sorun olmadığını syledi ama topallama devam ediyor buna benzer durum yaşayan var mı acaba
kaç yaşında oglunuz, taklit ediyor olabilir mi?

18 aylık taklit olduğunu düşünmüyorum aksaması kademeli bir şekilde oldu yani bi anda byle yürümedi önce belli belirsiz topalladı sonra baya baya topalamaya başladı

18 aylık taklit olduğunu düşünmüyorum aksaması kademeli bir şekilde oldu yani bi anda byle yürümedi önce belli belirsiz topalladı sonra baya baya topalamaya başladı
kaç yaşında oglunuz, taklit ediyor olabilir mi?

başka bir doktora daha götürün o zaman, tek doktorla kalmayın. bazen görüntülemede bile farklılık olabilir.
örnekse; eşim taş düşürdüğünde önce röntgende gaz var dediler, sonra tomografide taş düşürdüğü ortaya çıktı.

başka bir doktora daha götürün o zaman, tek doktorla kalmayın. bazen görüntülemede bile farklılık olabilir.
örnekse; eşim taş düşürdüğünde önce röntgende gaz var dediler, sonra tomografide taş düşürdüğü ortaya çıktı.
Bi kaç gün bekleyip tekrar görünücez ama byle ani olması endişelendiriyor size de geçmiş olsun cok

teşekkürler.

kas sisteminde veya dolaşımda bi sorun olabilir mi acaba..
sonucu muhakkak buraya yazın olur mu.
olabilir Normal ufak bir düşmeye bağlı basit bir travma doku zedelenmesi filanda olabilir belki ama dışarda her hangi bir ağrı sızı yok..elbette yazarım umarım geçici bir durumdur

belki anlatamıyordur sıkıntısını küçük daha..
Aynen cok ufak olduğu içşn mualaktayız bizde ger tarafına elliyorkm dokunuyorum hafif başarıyorum belli bir sey batmıştr yok hiç tepki ağrı falan yok bir de koşarken daha cok belli oluyor baş parmaklarını içeri doğru gömüyor

Çocuklarda böyle saçma davranışlar olabiliyor bazen 😅 benim kızım da bir hafta topal gezdi 2 yaş civarı doktor doktor gezmiştik. Sonra bir sabah kalktı normal yürümeye başladı. Arkadaşım oğlu benzer şekilde 2 ay kadar dizlerinin üzerinde yürüdü. Parka bile öyle gidiyordu asla yere bastıramadık. Sonra bir anda tekrar ayağa kalktı. Bazen böyle oluyor yani. Baktırın tabii asla ihmale gelmez ama kötü düşünmemek lazım.

Çocuklarda böyle saçma davranışlar olabiliyor bazen 😅 benim kızım da bir hafta topal gezdi 2 yaş civarı doktor doktor gezmiştik. Sonra bir sabah kalktı normal yürümeye başladı. Arkadaşım oğlu benzer şekilde 2 ay kadar dizlerinin üzerinde yürüdü. Parka bile öyle gidiyordu asla yere bastıramadık. Sonra bir anda tekrar ayağa kalktı. Bazen böyle oluyor yani. Baktırın tabii asla ihmale gelmez ama kötü düşünmemek lazım.İ

Ya inşallah bizimki de böylesi bir şeydir bi kaç gün sonra tekrar götürecem bir sorun yoktur inşallah

Başına byle bir sey gelirse fikir olsun diye sonucu yazıyorum kalça filmi çekmemiştik tekrardan götürüp kalçasını filmini cektirdik çğk şükür bir sey yoktu yani röntgenler temiz zaten topallası da daha da azaldı iyiye gidiyor anlayacağınız. Sanırım topallama belirtisi göstermeden bir gğn evvel poposunun ğzerine düşmüştü ben cok ciddiye almadım ama incitmiş diye düşünüyoruz ağladı epey bende sonradan Hatrladım düştüğünü anlayacağınız şükürler olsun daha iyiyiz inşallah kimsenin başına gelmez Rabbim çocuklarımızı korusun ve bizlere bağışlasın..

Başına byle bir sey gelirse fikir olsun diye sonucu yazıyorum kalça filmi çekmemiştik tekrardan götürüp kalçasını filmini cektirdik çğk şükür bir sey yoktu yani röntgenler temiz zaten topallası da daha da azaldı iyiye gidiyor anlayacağınız. Sanırım topallama belirtisi göstermeden bir gğn evvel poposunun ğzerine düşmüştü ben cok ciddiye almadım ama incitmiş diye düşünüyoruz ağladı epey bende sonradan Hatrladım düştüğünü anlayacağınız şükürler olsun daha iyiyiz inşallah kimsenin başına gelmez Rabbim çocuklarımızı korusun ve bizlere bağışlasın..
Çok sevindim, çok geçmiş olsun 🙏

Çok geçmiş olsun 💐

Merhaba aynı durumu bizde yaşıyoruz şuan sonuç ne oldu acaba Bilgi verebilir misiniz neyden dolayı olabiliyormus

Bilgi verir misiniz tekrar gittinizmi

Back
X