Çocuğum aşırı sinirli aşırı huysuz imdatt

Mrv06kzlky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
1
0
1
30
Merhaba sevgili anneler 18 aylik oğlum çok sinirli şok agresif kesinlikle duzelmiyor.mesela elinden bişey alındığı zaman yada herhangi bişeye sinirlendi i zaman etrafa saldırıyor etrafındaki çocukları dövüp isiriyor yada kendini tokatliyor benm ne yapmam nasıl davranmam lazım tükendim artık peşinde dönüyorum olmuyor gormemezlikden geliyorum olmuyor kızıyorum olmuyor ne yapmam lazım tecrübeli anneler lütfen yardım edin küçüklüğünde böyle olan çocuklarıniz büyüdükçe duzeldimi düzeldi ise ne yaptiniz bunun için tükendim artık evden çıkmak insan içine girmek istemiyorum devamli ağlama krizleri tutturmalar

Canim oncelikle sakin ol ve nefes al :) .. 2 yas krizleri bazi kisilerde daha sert gecebiliyor, ama genel olarak ayni seyleri yapiyolar. Aglama krizleri, kendini yere atma, vurma vs.. Ne olursa olsun kesinlikle kizmiyor veya sert davranmiyorsun (vurmak kelimesini kullanmiyorum bile) Hareketini duzeltmiyor, dogru bu su diye emir kipi kullanmiyorsun.. cunku zaten anlamayacaktir. Sadece tek yapman gereken dikkatini baska birseye verdirmek ve o hareketini unutturmak icin asla ama asla tepki vermemek sart. Cunku bunu kizdirmak yada dikkat cekmek icin defalarca kullanacaktir.

Umarim soyleyeceklerim ise yarar ;)

Back