çocuğum bakıcısıni istemiyor

pmbgull

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
86
190
1 hafta sonra 1,5 yasindaki cocugumu bakiciya birakip işe başlayacağım. bakiciyi önceden başlattım cocuk alışsin diye.Fakat 3 gündür bana iyice duskunlesti bakiciya gitmek istemiyor yanindayken surekli ustume cikiyor emmek istiyor.Sizce cocugun bu şekilde tepki vermesi normalmi benim birakicagimi anladigi icinmi boyle yapiyor yoksa yıldızı mi barismadi kadinla zamanla alisirmi. Calisan anneler sizin cocuklariniz nasil alistilar bu süreci sancısız atlatmamiz icin ne yapmam gerekir.

Benim yeğenimkide öyledi ama 2-3 gün sonra alıştı siz varken tabii size gelmek ister. Sonradan alışır bence baş başa kalınca.

Birakcaginizi anlamis kiyamam yaa...
Sanirim anladi suan birlikte bakiyoruz kadin hic kötü davranmiyor ama cocuk kose bucak kaciyor benim icim kan agliyor.Bakicida bana sen rahat ol senin stresini hissediyor sen rahat olursan oda rahat olur diyor ama ben onu oyle görürken nasıl rahat olabilirim ki ? Off vicdanim hic rahat degil

Sanirim anladi suan birlikte bakiyoruz kadin hic kötü davranmiyor ama cocuk kose bucak kaciyor benim icim kan agliyor.Bakicida bana sen rahat ol senin stresini hissediyor sen rahat olursan oda rahat olur diyor ama ben onu oyle görürken nasıl rahat olabilirim ki ? Off vicdanim hic rahat degil

henüz bakıcı için çok küçük değil mi yani tabii siz bilirsiniz ama uzmanlara görede anne-çocuk ilişkilerinin sağlam olması ve karakterinin oturması için 0-2 yaş aralığı çok önemli ayrıca uzmanlar bakıcıdansa yuvayı tercih ediyorlar hatta 1 yaşından küçükse bile yuvayı bırakılması öneriliyor

http://www.haberturk.com/polemik/haber/700247-yerli-bakici-mi-yabanci-bakici-mi bu linke tıklarsanız daha iyi anlarsınız

Ben bırakacağını anladığını falan sanmıyorum müneccim değil sonuçta...
Bence ses kayıt cihazı veya küçük bir kamera ile bir dönem izleyin... Cevabı kendiniz bulursunuz zaten

Ayyy umarim cok iyi bir bakici cikar bakiciniz

X