• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum bir şey mi anlatmak istiyor?

Çok sevindim, demek ki zamanla geçicek bir şey süreç gibi
Çok çok teşekkür ederim.

Yalan söylemeyeyim ben de çok sevindim.

Gerçekten çok korkmuştum.

Hani benden kolay kolay bir şey saklamaz iyi kötü her şeyi anlatır inanın. Ama işte bir şey mi kaçırıyorum diye düşündüm.

Benim enerjim çocuğa çok yansıyor,onu da huzursuz ediyorum,yeniden üzülüyorum.

Üzüş
Çok çok teşekkür ederim.

Yalan söylemeyeyim ben de çok sevindim.

Gerçekten çok korkmuştum.

Hani benden kolay kolay bir şey saklamaz iyi kötü her şeyi anlatır inanın. Ama işte bir şey mi kaçırıyorum diye düşündüm.

Benim enerjim çocuğa çok yansıyor,onu da huzursuz ediyorum,yeniden üzülüyorum
Üzülmeyin artık sonuçta tıkandığın yerde işin uzmanından destek almak gerek, en azından bir şey olmadığını biliyosunuz zamanla unutucak demek ki. Başka bi güncelleme gelene kadar bekleyin

Üzüş

Üzülmeyin artık sonuçta tıkandığın yerde işin uzmanından destek almak gerek, en azından bir şey olmadığını biliyosunuz zamanla unutucak demek ki. Başka bi güncelleme gelene kadar bekleyin
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.

Allahım razı olsun inşallah. Çok güzel moral veriyorsunuz. İyi geldi gerçekten.

Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.

Allahım razı olsun inşallah. Çok güzel moral veriyorsunuz. İyi geldi gerçekten.
Ne demek annelik zor gerçekten, bizde sayenizde bir şey öğrendik mesela, birbirimize destek olmamız lazım bu devirde çocuk büyütmek çok zor. 50 sene önce olsa karnı yok sırtı pek yeter diyip geçicektik😄

Sağ olasın canım.

Çocuk psikoloğu ile önce ben tek,sonra anne,baba,kızımız ile birlikte görüşme yaptık.

Bir problem görmedi… “Normal bu yaşlarda” dedi.

Aile hekimimizle konuşmuştuk bu konuyu. O da illa “çocuk psikiyatrisi görmeli” demişti.

Dün de çocuk psikiyatri doktoru randevumuz vardı.

Gene önce ben,sonra aile,en son gene tek ben görüşme yaptık.

O da bir problem görmedi.

“Kuruladık,bitti” diyeceksin “asla üst üste kurulamak yok,ağlasa da bağırsa da taviz verme hadi sarılalım birbirimize istersen dersin” dedi. “1 ay sonra mutlaka görüşelim” dedi.

Evet bu sistemi uyguluyoruz. Mızıklama devam ediyor,geçecektir inşallah.
Çok şükür kötü bir şeyden işkillenmemiş. Dönemsel şeyler dediyse elbet geçecektir, küçük ergenler arada beynimizde böyle bi dalgalanma yaşatmayı seviyorlar🫠

Ne demek annelik zor gerçekten, bizde sayenizde bir şey öğrendik mesela, birbirimize destek olmamız lazım bu devirde çocuk büyütmek çok zor. 50 sene önce olsa karnı yok sırtı pek yeter diyip geçicektik😄
Zor gerçekten.

Belki de ben aşırı zorlanıyorum. Psikolojik olarak kafama çok takıyorum.

Şu okul süreci de beni çok çok üzüyor mesela. Onu üzüyor muyum çok özlüyor,içine mi atıyor diye çok dert ediyorum.

Çok şükür kötü bir şeyden işkillenmemiş. Dönemsel şeyler dediyse elbet geçecektir, küçük ergenler arada beynimizde böyle bi dalgalanma yaşatmayı seviyorlar🫠
Evet evet çok şükür.
Genel olarak neşeli bir çocuk zaten. Ama bir şeyler takılıyor demek ki aklına.

Çok çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için.

Senin yavrular nasıl bu arada?
İyiler maşallah bomba gibiler canlı bomba🙈 Sabah güne bir başlıyoruz akşama kadar curcuna hiç bitmeyen enerjileri var. Ufak olanın heyheyleri oluyor arada idare ediyoruz yaz sonu o da kurtarır iyice kendini daha da rahatlarım.

İyiler maşallah bomba gibiler canlı bomba🙈 Sabah güne bir başlıyoruz akşama kadar curcuna hiç bitmeyen enerjileri var. Ufak olanın heyheyleri oluyor arada idare ediyoruz yaz sonu o da kurtarır iyice kendini daha da rahatlarım.
Günaydın canım.
Gece uyumuşum pardon kusura bakma.

Maşallah.
Allahım daha iyi etsin inşallah.

Şu heyheylerin sonu hiç gelmiyor galiba.

Hepimize iyi geceler olsun inşallah.:KK37:

Yaklaşık 2 ay sonra 4 yaşına girecek bir minik kızımız var Allahım tüm evlatlarımızı bağışlasın inşallah.:KK73:

Genel olarak iletişimimiz iyidir,birbirimize düşkünüzdür. Korktuğu,üzüldüğü,mutlu olduğu her şeyi anlatır hatta her ikimizin de çenesi fazla düşüktür. Zavallı kocam.:KK31:

Her neyse…

Son bir haftadır tuvaletten çıkınca yıkayıp sildiği halde “ıslak kaldı” diye ağlamalar başladı. Önce geçici diye düşünüp üzerine düşmedik,sonra tuvalete girmemeye başladı,nitekim altına kaçırdı bir iki defa. Cidden ıslandı yani. Maalesef çok çok çok ağladı.:KK42:

Gece uykudan “ıslaklık var” diye ağlayınca doktordan randevu aldık,tüm tahlilleri yapıldı,temiz çıktı.:KK36:

Şimdi de yatmadan önce tuvalete girmeyi reddetti,uyumadan kıvrandığını hissedince ikna edip tuvalete soktum,ağlaya ağlaya “ıslak” demeye başladı. :KK64:

“Yeni bir doktor randevusu alalım” deyince “kurudu” demeye başladı. Doktorla korkutma gibi bir niyetim yoktu,bu doktorun atladığı bir şey mi var acaba diye düşündüm? Yoksa çocuk psikoloğundan randevu mu alalım? Acaba bir şeye tepki mi veriyor?:emir_bebek:

Yarabbim çocuk büyütmek ne kadar zormuş!

Son 5 senede ömrümden kaç sene gitti bilmiyorum…:KK42:

Allahım hepimize yardım etsin inşallah.:KK37:
oglum da 2 aya 4 olucak nasipse. kaka tutmaya basladı yenı duzeldi. kakanın pis oldugunu yapmak ıstemedıgını falan soyledi. oturup oturup kalktı agladı.. cok zorlandı ben de zorlandım. yaslandım resmen. dr a danısmıstık fızyolojık sıkıntı yok kabız da degıl. olur oyle tutarlar bu donem falan dedı de oyle bana normal gıbı gelmemıstı. hamılelığin ilk 6 ayı ikide birde istifra edıyordum her kokudan. herseyden . cok zorlu bı donemden gectim o sırada onun tuvaletınden tıksınıp istifra ettiğimi iğrenc bısıymıs gibi yanlıslıkla kafasına işlediğimi farkettik. konusa konusa kucuk laflarla araya gıren acıklamalarıyla ogrendım.. sonra konusa konusa da duzelttık. hıc neyden etkılenıp ustlerıne alınacaklarını tahmın edemıyoruz yani vardır boyle bı durum bence onda da. oyun tatlı gelır damla kacsa rahatsız olur . cok gulerken de kacabılır. okulda bırı altına yapsa mahcup olsa ondan etkılenebılır. ya da cocukların kendı arasındakı bı sozu kafaya takar. olur yani. cozemeseydık ben de psıkologa goturmeyı dusundum ınanki. en mantıklısı da bu.

Back
X