çocuğum evde ses yapmaması için neler yapabilirim

6 yaşındaki çocuk el kadar laftan anlamayacak bir çocuk değildir bana göre. Annesi zaten ugrasıyormus ama cocuktur yapar diyip evi basımıza yıkmasını mı bekleyelim cocukların? Anneler caba göstersin ben de anlayışlı olayım

kendinizle ters düşüyorsunuz bence. ya da ne dediğinizi pek anlamıyorsunuz. annesi ben uğraşıyormuş diyorsunuz o zaman anlayışlı olalım diyorsunuz hem de anlayış gösteremem diyorsunuz. önce ne istediğini bilmek gerek.

Cocugum olmadan once cocuk sesıne tahammul edemezdım annesı babası sustursun terbıye etsın dıyenlerdendım ama cocuk olunca anladım ki olay baskaymıs
Uyarıyorum yapma bak bızı evden atarlar dıyorum neler neler ama yok pat küt kosuyor oyuncak kutusunu oyle bı dokuyo ki kızım benım bıle yuregım agzıma gelıyor
Sureklı anlatıyorum tmm dıyor yıne aynı
Tv sesı kıs dıyorum ınadına acıyo kapıyorum tv yı bı aglıyo bagıra bagıra mecbur acıyorum :((
Yanı cocukları evde sakin tutmak cok zor
Bende hep ust alt komsularımla karsılastıgımda soruyorum sesımız cok mu gelıyor dıye neyse ki gelmıyor dedıler ama kesın gıdıyor bılıyorum anlaysılı ınsanlar allahtan

Back