çocuğum evde ses yapmaması için neler yapabilirim

Benimde ortanca oğlum 6 yaşında sabah 8 de kalkıyor çok hareketli ayaklarını yere vura vura koşturuyor zipliyor yapma dedikçe inadına yapıyor inanın bende sinir küpü oluyorum o öyle yapınca "oğlum yapma" sözünü kimbilir günde kaç kez telaffuz ediyorum bilmiyorum allahtan öğlenden sonra anaokuluna gidiyoda biraz enerjisini atıp geliyo
Yazda geliyo okullar kapanınca napicam bilmiyorum parklardan eve gelemeyiz herhalde
benim oğlumda yapma dedikçe inada bindiyor konuşuyorum unutuyor mu ne biraz düzeliyor yine aynı

ya bi de bunlar çocuk illa oynayıp zıplayacaklar. biraz da komşu idare etsin. yazık sokağa çıkamıyorlar. biz eskiden çıkardık. bunlar ev otur otur sıkılıyorlar işte
Oylede iste herkes anlayisli olmuyor lojman deyince emniyetin lojmani geldi aklima geceye giden geceden cikan oluyor haliyle insanlar rahatsiz olur benim evladimken ben dayanamiyorum bazen seslerine biri 1,5 degeri 3 yasinda insanlar neden ceksin tabi haliyle arada olur sesler ama devamli hopla zipla

Canımın içi cok dusuncelisin,benim üst katındaki kadın hiçbir şey demiyordu çocuğuna, 3 sene kan kusturdular bana , senin gibi kibar dusunxeli insan nadir bulunur. Opucuk kocaman.

Canımın içi cok dusuncelisin,benim üst katındaki kadın hiçbir şey demiyordu çocuğuna, 3 sene kan kusturdular bana , senin gibi kibar dusunxeli insan nadir bulunur. Opucuk kocaman.
ay sorma canım işte akşamları akıllılar kendi halindeler işte sabah 6 7 gibi enerjik evden 8 de hep birlikte çıkıyoruz ama o ara evi indiriyor sanki büyüselerdi rahatlıycağım

Yan komşumun küçük kızıda inanılmaz hareketli çok gürültücü :)) zaten sabah kudurmaya başladığı an biz iş için evden çıkıyor oluyoruz. İzin günümde filan yapınca da açıkcası görmezden geliyorum. Kadın gelip rahatsız oldunuz mu özür dilerim diyor. Yok hayır çok gelmedi sesi diyorum.

Ama bebeğimin uykusunu bölecek olsa, süreklilik arz etse belki bende tepki verebilirdim. Bir kaç saat için miniklerin kalbini kırmaya gerek yok. Bir kaç yıla zaten istesekte o saate uyanmıycaklar :))

Oylede iste herkes anlayisli olmuyor lojman deyince emniyetin lojmani geldi aklima geceye giden geceden cikan oluyor haliyle insanlar rahatsiz olur benim evladimken ben dayanamiyorum bazen seslerine biri 1,5 degeri 3 yasinda insanlar neden ceksin tabi haliyle arada olur sesler ama devamli hopla zipla

ben de lojmandayım. emniyetin lojmanı değil ama eşim nöbetli çalışıyor. inan hiç şikayet etmez. yalnız suyunu çıkarırlarsa o başka ama arada çocuk da oynar zıplar.

5 yaşında oğlum var sabahları 6 gibi uyanıyor ama alt kata ses gidiyor yapma dedikçe zıddını yapıyor tv açıyorum izlemiyor faaliyet oyun yapıyorum oda bir yere kadar konuşuyorum dinlemiyor zıplıyor oynuyor koşuyor artık alt komşudan utandım. evimiz lojman eski bina sesler gidiyor haliyle
ya bırak oynasın çocuk susturcam diye pısırık yapcaksınız kıza kıza
ruh sağlığı daha önemli rahat verin çocuğa

ay sorma canım işte akşamları akıllılar kendi halindeler işte sabah 6 7 gibi enerjik evden 8 de hep birlikte çıkıyoruz ama o ara evi indiriyor sanki büyüselerdi rahatlıycağım

bizimkilerde çok hareketliler alt komşu bi iki güzellikle uyardı güya ama zaten benim çocuğum sabah gidip akşam geliyor 5 6 gibi geliyor eve bi yatma saatinde biraz hareketleniyorlar ona bile tahammül edemiyor çocuk bu sus pus kanepe minderi değil ki bi köşede dursun bende yapmayın etmeyin diye diye tüy bitti dilimde

bizimkilerde çok hareketliler alt komşu bi iki güzellikle uyardı güya ama zaten benim çocuğum sabah gidip akşam geliyor 5 6 gibi geliyor eve bi yatma saatinde biraz hareketleniyorlar ona bile tahammül edemiyor çocuk bu sus pus kanepe minderi değil ki bi köşede dursun bende yapmayın etmeyin diye diye tüy bitti dilimde
dedikçe zıddını yapıyorlar hatta beni tehtid etti bizim ufaklık eger istediğimi yapmassan daha çok gürültü yaparım diye

dedikçe zıddını yapıyorlar hatta beni tehtid etti bizim ufaklık eger istediğimi yapmassan daha çok gürültü yaparım diye
ama bu sabah sekize kadar uyudu her zaman yapmıyor işte arada onuda hoş görmek gerekiyor dün arkadaşın verdiği tarifle oyun hamuru yaptım oynadı bakalım biraz

Ders çalışması gereken komşular için çok büyük sorun yoksa tv izleyip uzanacaksan sesün ne derdi var. Bizim sitede ev hanımları dışarı çıkarıyor, çocuklar bsya oynuyorlar. Küçük bisiklet alabilirsiniz, park varsa ona götürün akşam üç saat oynasın siz de piknik yapın, bir şekilde yeni bir düzen şart çocuğa göre

5 yaşında oğlum var sabahları 6 gibi uyanıyor ama alt kata ses gidiyor yapma dedikçe zıddını yapıyor tv açıyorum izlemiyor faaliyet oyun yapıyorum oda bir yere kadar konuşuyorum dinlemiyor zıplıyor oynuyor koşuyor artık alt komşudan utandım. evimiz lojman eski bina sesler gidiyor haliyle
ne kadar duyarlısınız takdir ettim sizi
çocuk bu yapacak, rahatsız olan evini taşısın düşüncesinde bir anne değilsiniz.:KK60:

aynen öyle boşuna da gerilmiş oluyoruz zaten bağırarak ağlamaları benim en büyük imtihanım olsa gerek sanki etlerini doğramış gibi ağlıyorlar inanın anne olmak çok zor oysa ilgilenirim de ip baskısı patates baskısı yaptık akşam ama yinede çıldırtmayı başardılar öyle böyle büyüyecekler heralde

ya bi de bunlar çocuk illa oynayıp zıplayacaklar. biraz da komşu idare etsin. yazık sokağa çıkamıyorlar. biz eskiden çıkardık. bunlar ev otur otur sıkılıyorlar işte
komşu çalışıyor, yorgun hasta ise neden idare etsin.
herkes evinde sakin huzurlu olmak ister
komsu idare edecek diye bir durum yok
konu sahibini takdir ettim , bilinçli etrafını da düşünen bir anne

komşu çalışıyor, yorgun hasta ise neden idare etsin.
herkes evinde sakin huzurlu olmak ister
komsu idare edecek diye bir durum yok
konu sahibini takdir ettim , bilinçli etrafını da düşünen bir anne

insanlık namına idare edebilir.
çünkü bazen anneler ne kadar çabalarsa çabalasın çocukla baş edemeyebiliyor.
etmeyenin de kendi karakteri zaten yapacak bir şey yok.
çünkü anne çabalıyor. elektrik süpürgesi açmıyor, vura kıra temizlik yapmıyor. netice de el kadar çocuk bazen laftan anlamıyor.

çünkü anne çabalıyor. elektrik süpürgesi açmıyor, vura kıra temizlik yapmıyor. netice de el kadar çocuk bazen laftan anlamıyor.
laftan anlamadığına birsey diyemeyiz tabiki ama çocuk bu idare edilsin kalıbına karsıyım
anne uyarır dikkat ederse idare edilir ama annenin umru değilse ben de idare edemem

6 yaşındaki çocuk el kadar laftan anlamayacak bir çocuk değildir bana göre. Annesi zaten ugrasıyormus ama cocuktur yapar diyip evi basımıza yıkmasını mı bekleyelim cocukların? Anneler caba göstersin ben de anlayışlı olayım

Back
X