• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum hasta yanımda degil

Sensiz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
204
57
28
31
Sevgili kk .bkac gundur cocugum hasta atesleniyordu .3 yasinda cocugum bir de bebegim var 5 aylk .daha once ben calisirken kv bakiyordu cocuguma smdi dogum iznindeyim .kizim atesleniyor diye babasi kv ye goturdu gece uyuyamadk diye kendisi calisiyor gece basinda bekledik sabahtan goturdu aksam getiririm diye.isten gelince bende uyuyum halsizim dedi uyudu,kizimi almaya gitti sonra mesaj atmis senide aliyim burada kalalim cocuga bakarlar diye bende kabul etmedm rahat edemem cokta samimi degilim artk istemiyorum .gelirken cocugumu getirmemis.sinirden catlicam siz izin verirmisinz cocugunz hasta ve 1 gun boyunca gormuyorsunuz

Son düzenleme:
Sevgili kk .bkac gundur cocugum hasta atesleniyor 3 yasinda bir cocugum daha var 5 aylk .daha once ben calisirken kv bakiyordu cococuguma smdi dogum iznindeyim .kizimn atesleniyor babasi kv ye goturdu gece uyuyamadk diye kendisi calisiyor gece basinda bekledik sabahtan goturdu aksam getiririm diye kendiside uyudu kizimi almaya gitti sonra senide aliyim burada kalalim cocuga bakarlar diye mesaj atmis bende kabul etmedm rahat edemem cokta samimi degilim artk istemiyorum .cocugumu getirmemis bukezde sinirden catlicam siz izin verirmisinz cocugunz hasta ve 1 gun boyunca gormuyorsunuz

Keşke hiç göndermeseydiniz. Çünkü hastalıkta insan annesini arar yanında hele hele 3 yaşındaysan.

bir ben anlamadim zannettim.cok karisik yazmissiniz.ne olursa olsun hasta cocuk gönderilmemeli.niye götürdügunu niye izin verdiginizi hic anlamadim..
Hastaneye goturdu annesiyle bebek oldugu icin ben gitmedim.donuste birakiyorum simdi sende uyu hem dedi (uyuyum gece yine beklicem diye tamam dedim hemde oynuyor orda biraz kendine gelir diye) beni ararken birakmak uzere oldugu icin biseyde demedm ama aksam alcakti

Hep gidiyor ben calisirken orda kaliyordu kendiside seviyor gitmek istiyor her hafta gidiyor ztn ama hasta bende istemedim gitmesini
Sağlıklıyken gitmesi ayrı,ateşler içinde gitmesi ayrı...ama eşin resmen uyuyamadığı için götürmüş...
Çocuklar hastayken 48 saat gözümüzü kırpmadan yaşadığımız oldu..hem de defalarca...seni bilmem ama benim için çok sıkıntılı bi durum olurdu...

Ayy ya insan nasıl uyur? Ben kaç saat uzaklıktaki yegenim hasta olsa uyuyamiyorum. Kaldı ki çocuğum hasta olsa değil uzak kalmak asla uyuyamam yanimdan ayirmam.

Sağlıklıyken gitmesi ayrı,ateşler içinde gitmesi ayrı...ama eşin resmen uyuyamadığı için götürmüş...
Çocuklar hastayken 48 saat gözümüzü kırpmadan yaşadığımız oldu..hem de defalarca...seni bilmem ama benim için çok sıkıntılı bi durum olurdu...
Kavga etmeyim diyorum illa sürünüyor iste. Bide demesmi ben seni aradm gelseydin ozaman diye niye gidiyim canim getirsin cocugumu

Ayy ya insan nasıl uyur? Ben kaç saat uzaklıktaki yegenim hasta olsa uyuyamiyorum. Kaldı ki çocuğum hasta olsa değil uzak kalmak asla uyuyamam yanimdan ayirmam.
Dun baktm gece 4e kadar sonra ben bakiyorum uyandirma sen dedi bende 1 saat dalmisim atesi 39.5 olmus onu öne sürüyor havale gecircek diye kendi bakarim demese ztn uyumamisim 1 saat icin gidipte yatmazdm

Dun baktm gece 4e kadar sonra ben bakiyorum uyandirma sen dedi bende 1 saat dalmisim atesi 39.5 olmus onu öne sürüyor havale gecircek diye kendi bakarim demese ztn uyumamisim 1 saat icin gidipte yatmazdm

39.5 ateşli çocuk götürülse götürülse hastaneye götürülür. Ben anlamadım eşinizi ne yapmaya çalışıyor. Gece gece 3 yaşında ateşler içinde yanan çocuk başka eve bırakılır mı? Gece 4 de insanları niye huzursuz edip uyandırmış ki. Saçma sapan işler.

Back
X