- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
HaklısınızEvet oyle demek istedi ztn ama ben gitmek istemedim cocugumu getir dedim getirmemekte ne demek benden habersiz
Ağızına ıslak banyo terliği ile vurmalık bir koca daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınızEvet oyle demek istedi ztn ama ben gitmek istemedim cocugumu getir dedim getirmemekte ne demek benden habersiz
Veririm. Emanet cocuk sonucta. Babaannesi hemdeSevgili kk .bkac gundur cocugum hasta atesleniyordu .3 yasinda cocugum bir de bebegim var 5 aylk .daha once ben calisirken kv bakiyordu cocuguma smdi dogum iznindeyim .kizim atesleniyor diye babasi kv ye goturdu gece uyuyamadk diye kendisi calisiyor gece basinda bekledik sabahtan goturdu aksam getiririm diye.isten gelince bende uyuyum halsizim dedi uyudu,kizimi almaya gitti sonra mesaj atmis senide aliyim burada kalalim cocuga bakarlar diye bende kabul etmedm rahat edemem cokta samimi degilim artk istemiyorum .gelirken cocugumu getirmemis.sinirden catlicam siz izin verirmisinz cocugunz hasta ve 1 gun boyunca gormuyorsunuz
Oysa cok duskun benden daha cok zaman ayirir bakar ama anlamadm korktu hrld bebekle ona bakamam diye ama bizim cocugumuz sonucta tabi bakcazHaklısınız
Ağızına ıslak banyo terliği ile vurmalık bir koca daha![]()
Ya allahaskina siz mi cok pasifsiniz esiniz mi cok tuhaf ben anlayamadim.Nasil boyle davranmasina musade edersiniz?Hem diyorsun ki kv ile sorun yasarim hem de eşinin cocugu goturup orda bırakmasına musade ediyorsunuz?O kv arkandan konusmayacak mi cocugu bakamadi da bana biraktilar diye..onu gectim cok cok acil birsey yoksa cocugumdan ayri duramam hele hele hastayken yazik yavruya 3 yasinda daha.Asla musade etmedim kv de kalmasina.Evet aynen oyle
Bakiyor basindan ayrilmiyor kizida var oda bakiyor ama bir gun boyunca gormedm cocugu resmen ve hastaVeririm. Emanet cocuk sonucta. Babaannesi hemde
1 2 gunde bisi olmaz arayin sorun. Ne guzel iste yardimci birileri var. Sizde rahatlarsiniz birazcikta olsa.Bakiyor basindan ayrilmiyor kizida var oda bakiyor ama bir gun boyunca gormedm cocugu resmen ve hasta
Dedim normal zamanda birakmiyorum hastayken nasil birakirsin kim musade eder benmi pasifim sormadan birakiyorsun dedim .sogukta uyuyan cocugu nasl getiriyim diyor bende goturmeseydin sogukta dedimde bos iste anlamiyor .cok inatciyim kavga ederim aylarca kuserm dedigimi yaptirim ama gec saatte gelmis cocugu almadan .sabah getrmesin gorur o ama gozunu acar atmaz dikilirm basinaYa allahaskina siz mi cok pasifsiniz esiniz mi cok tuhaf ben anlayamadim.Nasil boyle davranmasina musade edersiniz?Hem diyorsun ki kv ile sorun yasarim hem de eşinin cocugu goturup orda bırakmasına musade ediyorsunuz?O kv arkandan konusmayacak mi cocugu bakamadi da bana biraktilar diye..onu gectim cok cok acil birsey yoksa cocugumdan ayri duramam hele hele hastayken yazik yavruya 3 yasinda daha.Asla musade etmedim kv de kalmasina.
Birakirmisinz gercekten hasta cocugu aklinz kalmazmi cok tuhaf1 2 gunde bisi olmaz arayin sorun. Ne guzel iste yardimci birileri var. Sizde rahatlarsiniz birazcikta olsa.
Cok zor durumdaysam birakirim 1 2 gun ama surekli arar sorarim.Birakirmisinz gercekten hasta cocugu aklinz kalmazmi cok tuhaf
Kesin kuseriz ben yuz goz olmak istemiyorum herseye aliniyor laf uretiyor sacma sapan.
Kv deyle kuserim demistm .iyiki almamis digeride ateslendi .((Ee küs yani. Büyük kavga sebebi gece ateşli çocuk yaşlı insanlara bırakılır mı? Ben bilinçli anneyim diyorsun iyi güzel. Ama çocuğun ateşi artarsa kv ne yapacak. Ben olsam tekme atar uyandırırım bebeği babasına bırakırım atlar bir taksiye gider çocuğumu alırım. Olur da uyuyor diyelim, cocuk alamiyorum. Coxugumun basinda beklerim. Bu gece bebeğe de babası bakiversin.
Kv deyle kuserim demistm .iyiki almamis digeride ateslendi .((
Cok vurdumduymaz degil kizinada cok duskun ama kendide hasta hrld hep hasta oluyor die kizarim onada kendine bakmiyo sebze meyve fln yemiyor hic ilac iciyordu soguk alginligi bana caktirmiyor demekki.simdi bebege ilac aldi gitti.evet tehlikeli ilik dus fitil yaptim cocuga dustu hastanedede oyle yapiyolar ztnZaten çok normal. Evde 3 yaşında hasta çocuk varken diğer bebeğe de hastalık geçer. Sizin çocukları ayırmanız lazımdı. Ama çocuğu babaanne de tek başına bırakmak olmaz. Eşiniz bebeğe bakacak siz de hasta yavrunuzun yanında olmalısınız. Zaten artık hastalık geçmiş ise çocukları ayrı tutmanın anlamı yok. Anne baba 2-3 gece başlarında bekleyeceksiniz. Çocukları hasta ateşler içinde kıvranan adamın kıçını devirip yatmasını ben anlayamıyorum.
Bu arada 3 yaşında ki çocuk icin 39.5 ateş çok tehlikeli değil mi?
Cok vurdumduymaz degil kizinada cok duskun ama kendide hasta hrld hep hasta oluyor die kizarim onada kendine bakmiyo sebze meyve fln yemiyor hic ilac iciyordu soguk alginligi bana caktirmiyor demekki.simdi bebege ilac aldi gitti.evet tehlikeli ilik dus fitil yaptim cocuga dustu hastanedede oyle yapiyolar ztn