Cocugum hiç bana benzemiyor

Dollyz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
63
24
38
38
İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla

Valla bir bebeğim olsa direk eşime benzesin isterim öyle diyenlere eşimi çok seviyorum o.yuzden de ayrıca daha küçükse o bebek coook değişir sıkmayın canınızı sağlıklı sizin bir parçanız bir bebeğiniz var üstelik siz doğurdunuz en önemli görevi siz yaptınız daha ne olsun

Benimde iki çocuğum var. Büyük aynı babaannesiyle amcasına benziyor. Küçükte aynı babası. Ne yapalım yani benzemiyorsa. Sonuçta 9ay ben taşımışim. Ben bakıyorum. Benim yani benzese ne olur, benzemezse ne olur. Benziyor diye ödül mü veriyorlar. Boşver

Bende hıc valla esıme benzesın ıstemem bana benzesın kım tasıyor onu :eğlence: Bence sonradan degısır dıye dusunuyorum . Babaya benzemesı neysede babanne bombaymıs.

Benım oglum ılk dogdugunda kımseye benzemıyordu sımdı bana benzıyor :KK37: gibi geliyor :KK5:

haa birde umutlarımı gelecek kuzuya bağladım amma ayrıntılı da o da ablasına benziyodu yani:KK14:Rabbim sağlık sıhhat versin de napalım aynı tantanayı dinlemeye devam, Allah bana koca değil dert vermiş....

Benziyor olsa madalya mı veriyorlarmış?
Eli, ayağı düzgün, saglıklı doğmuş yavru, neye/kime benzediğinin ne önemi var?
Nasıl olsa her şekilde canınızdan çok seveceksiniz... takılmayın böyle seylere.

Benim ikisi de hiç bana benzemiyor çok da mutluyum çünkü biri yakışıklı babasına, diğeri dünya güzeli anneme benziyor. Kendimi senelerdir görüyorum zaten bir de bebek halimi yaşamak istemezdim. Sıkılır sevemezdim vallahi..

Bu arada huyları da hiç benzemiyor, tam istediğim gibi oldular yani

ben de 3 senedir ayni seyleri duyuyorum.

ayni babasi, aa x in fotokopisi, kucuk x:)))

ben de artik "yaaa ilk kez siz benzetiyosunuz gercekten mii" deyip gulup geciyorum.

babasina benzemesi uzulecek bir durum degil ki:spor:

Babaya benzesin ne olacak ki çok alınganlık gösterilecek bir durum değil... Siz de " evet aynı babası" deyip geçin ... Aşırılık iyi birşey değil...

İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Bunda psikoloji bozulacak bir durum yok. Benim kızımda aynı babası ne var bunda. Bana benzemiyor diye oturup karalar mı bağlayayım yani :anne:

Back
X