Çocuğum için eski eş

1 yıldır boşanma aşamasındayım daha önce denk geldiyseniz sürecim çok karışık çocuğumun babası az önce mesaj attı çocuğumu daha fazla görmek istiyorum görüş günü 2 haftada bir her hafta senin belirleyeceğin günler olsun dedi ama çocuğunun nafakasını yatırmaz eksıgı nedir sorumluluğu nedir bilmez bende sorumluluklarını yerine getirdiğin zaman bu söylediğin olur dedim görüş günlerinde babasına gitmek istemiyor 1 yasında tanımıyor onu oğlumun gelecegı için acaba yanlış mu yaptım
Nafaka için gerekli hukuki adımları atın elbette.Ama ben her zaman için çocuğu olan çiftlerde anlaşmalı,kavgasız gürültüsüz,çocuğun ruh sağlığını ön plana koyan boşanmalar savunurum.Nafaka bir ihtiyaçsa babayla bir arada olmak da ihtiyaç.Babasını böyle tanıyabilir.Çocuk çok küçük olduğu için mahkeme uygun aralıklarla görüş günü vermiş ama siz anlattığım sebeplerle çocukla babayı daha sık görüştürebilisiniz.Tabii sizin eşliğinizde.

Rezil herif ya. Keşke hiç göstermeme imkanınız olsa ama hukuk ne diyorsa o. Ha eğer daha fazlasını istiyorsa oda daha fazlasını yapacak. Oturdugu yerden baba olamaz. Ne iğrenç insanlar var ya bu kadında şimdi demiyor mu acaba el kadar bebeğe acımayan bana hiç acımaz diye cidden tiksiniyorum.

Evet inşallah huzurları olmaz Sımdı onların işleri tıkırında ama rabbim işini bilir

Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.

Bedel ödeyecekler ama zamanını Allah bilir.

Rahat olun, Kimsenin hikayesi daha bitmedi.

Nafaka için gerekli hukuki adımları atın elbette.Ama ben her zaman için çocuğu olan çiftlerde anlaşmalı,kavgasız gürültüsüz,çocuğun ruh sağlığını ön plana koyan boşanmalar savunurum.Nafaka bir ihtiyaçsa babayla bir arada olmak da ihtiyaç.Babasını böyle tanıyabilir.Çocuk çok küçük olduğu için mahkeme uygun aralıklarla görüş günü vermiş ama siz anlattığım sebeplerle çocukla babayı daha sık görüştürebilisiniz.Tabii sizin eşliğinizde.
Ben bir anneyim evde baba baba diye dolaşan 1 yasında bir oğlum var içim gidiyor fakat ben anlaşmalı teklif ettim kredi kartlarımı patlatıp gitti 5 kuruşsuz ailem ödeyip destek oldu nafaka bile icraya verince verdi ayrıca sevgilisi izin vermiyor birlikte görüşmemize

Rezil herif ya. Keşke hiç göstermeme imkanınız olsa ama hukuk ne diyorsa o. Ha eğer daha fazlasını istiyorsa oda daha fazlasını yapacak. Oturdugu yerden baba olamaz. Ne iğrenç insanlar var ya bu kadında şimdi demiyor mu acaba el kadar bebeğe acımayan bana hiç acımaz diye cidden tiksiniyorum.
Kadına ne anlattılar Allah bilir

Derdi cocuk gormek degil sizi rahatsiz ediyor ediyor iste iletisim kuruyor.
Sanmıyorum çünkü şuan metresi ile nişanlı aynı evde yaşıyorlar ben değilim derdi bence yoksa doğuma 1 ay kalma aldatıldığımı yakalamazdım

Ben bir anneyim evde baba baba diye dolaşan 1 yasında bir oğlum var içim gidiyor fakat ben anlaşmalı teklif ettim kredi kartlarımı patlatıp gitti 5 kuruşsuz ailem ödeyip destek oldu nafaka bile icraya verince verdi ayrıca sevgilisi izin vermiyor birlikte görüşmemize
O kadar çok çocuğu görmek istiyorsa sevgilisinin iznini gözetmeyecek.1 yaşındaki çocuğu yalnız göndermenizi bekleyemez kimse,kusura bakmasın.Ayrıca sizinle evliyken sevgilisiyle alenen beraber yaşayamaz,bu zinadır.Davada kullanabilirsiniz.

O kadar çok çocuğu görmek istiyorsa sevgilisinin iznini gözetmeyecek.1 yaşındaki çocuğu yalnız göndermenizi bekleyemez kimse,kusura bakmasın.Ayrıca sizinle evliyken sevgilisiyle alenen beraber yaşayamaz,bu zinadır.Davada kullanabilirsiniz.
Tabiki otel kayıtları vs her şeyi ekledim evliyken öğrendim zaten

Benim eşliğimde daha önce söylemiştim fakat iletişimi bile metresinin telefonundan yapıyor kadın izin vermıyormuş
Burda konuya bak şöyle yaparsan senin için daha iyi minvalinde yorumlar yazınca kadın kadının düşmanı diyorlar hemen. Kadın kadının düşmanı anca böyle metresse olur.
Siz eski eşle avukat eşliğinde görüşün o kadın olmadığında konuyu anlatın evladınız için. Gerisini de o baba müsvettesi düşünsün.

Boşanma kararı alındıktan sonra babalık damarı tutan erkeklere sinir olduğum kadar hiçbir şeye sinir olmuyorum.
Sadece çocuk olayı da değil.Evlendikten sonra da aileleri kıymetli oluyor. Benimkinde öyle bir şey olmadı (aikesiyle çok mesafeli)ama çevreden gözlemlediğim kadarıyla öyle..

Aynı yaşıt çocuklarımız yani bir insan evladına nasıl değer vermez aklım almıyor
tek dertleri gösteriş. hukuken tarihler belli olmadığı sürece verme. çocuğuna maddi yatırımda yapsın.
çocuğun psikolojisi bozulur benim çocuğum çok kötü etkilenmişti gece uyanıp adama verme diyordu

Diğer yazıları şimdi okudum ne demek çocuğunun annesi ile görüşmeye izin vermeyip kendi telefonunda konuşturmak. Ay bunun için bi şikayette vs bulunabilir misiniz acaba ya var mı öyle bi pozisyon. Bence kadını hemen engelleyin her yerden çok çocuğunu görmek istiyorsa kendi şahsi olarak ulaşacak. Boğasım geldi adamı

Engelledim aslında önemsemiyordum fakat her seferinde inadına birlikte fotoğraf koyup yazıyordu yaşı daha 24 ergenliğine veriyoeım
Ben başka bişeyliğine veriyorum hayatın ergenliğine değil. Ergen dediğin kapı çarpar dünya etrafında dönüyor gibi davranır vs yuva yıkıp üstüne böyle pişkin olmaz

Engelledim aslında önemsemiyordum fakat her seferinde inadına birlikte fotoğraf koyup yazıyordu yaşı daha 24 ergenliğine veriyoeım
şey öyle demesek ben de 24 yaşındayım ama asla öyle şeyler yapmam, sizin de Allah yardımcınız olsun çok zor yaşadıklarınız, gururlu duruşunuza hayran kaldım, kimse kolay kolay rahatı rahatı bozulmasın diye dava açmaz görmezden gelirler genelde helal olsun inşallah kazanırsınız da o kocanız olacak şerefsiz de sürüm sürüm sürünüz

Back
X