• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum ilaç içti

asyaamm2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
7
-87
1
36
3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen

3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
Kusturmadin mi acil kustur ayran içir ve derhal bir sekilde hastaneye ulas gerekirse ambulansi ara

Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
Ambulans yok mu gerekirse jandarmayı polisi arayın

Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
Kadin eline teli alıp buraya yazmayı deneyene kadar 112 ararsın olduğun yere ambulans gelir... simdi kapat burayı kimseyi beklemeden 112 araaaa!!!!!

Kusturmadin mi acil kustur ayran içir ve derhal bir sekilde hastaneye ulas gerekirse ambulansi ara
Kustuemwyin dedi hemşire arkadaşımi aradım ayran süt vermeyin kalp atışını nefes alıp vermesini takip edin mutlaka acile götürün dedi, ama sabahtan önce gidemem

Kustuemwyin dedi hemşire arkadaşımi aradım ayran süt vermeyin kalp atışını nefes alıp vermesini takip edin mutlaka acile götürün dedi, ama sabahtan önce gidemem
Yahu dağın tepesinde oturan hastaya bile helikopter desteği var hala kasabadayim deyip bizi cinnet gecirtiyosun. O kızın başına bi sey gelirse sorumlusu sensin.

O dediğin guatr hapini oğluma çeyrek fazla versem kusturuyorum 7 8 tane içmiş diyorsun kustursana çocuğu ambulansı arayın ya midesini yıkarlar çocuğun nerdeydunuz ki o kadar içene kadar
Çocuk hem 3 yasindq hemde 6 7 saat olmuş kusturmasi hic bi sey ifade etmez. İlaçların etkinliği vücuda girmiştir. El kadar bebe ihmalkarlik bilincsizlik bilgisizlik.. kesin yardım istediği kişiler de sabah otobüsle gidersin deyip yardım etmemiştir. Koca köyde 1 tane bile araba olmaz mı.

Hayır hayır ne kusturması ne ayranı bu yöntemler çok tehlikeli kaç tane doktor söyledi
Kendi isteğiyle kusması lazım dışardan yapılan bilinçsiz kusturma yöntemleri tarihte kaldı artık çok tehlikeli yöntem bunlar
Konu sahibi, bacım sende dalga mı geçiyorsun buraya yazacağına acile koş ambulansı ara eşini dostunu uyandır çabuk bide oturup konu açıp cevap bekliyorsun ya çocuk orda ne oldu belli değil

Çocuk hem 3 yasindq hemde 6 7 saat olmuş kusturmasi hic bi sey ifade etmez. İlaçların etkinliği vücuda girmiştir. El kadar bebe ihmalkarlik bilincsizlik bilgisizlik.. kesin yardım istediği kişiler de sabah otobüsle gidersin deyip yardım etmemiştir. Koca köyde 1 tane bile araba olmaz mı.
Tek tek tüm köye yalvarir gene giderdim ya çocuk ölecek hala otobüs diyor Allah esirgesinn ki ambulans takviyesi yapılır

Back
X