Beren hiç hastalanmazdı ablaları keza öyle...zaten ablaları akrandı Nasıl büyüdüler anlamadım bile ama Beren tek kaldı ...kreşe başlamadan doktor bize vitamin vs vermişti bağışıklık için sabahları keçiboynuzu özü akşamları balık yağı içirdim gene de hastalandı bu hastalık olayı olmasa almazdım ben kreşdenEvet bir de hastalik olayi var degil mi..oglum zaten cok cabuk hastalanan bir cocuk
Off bu kadar pahalı mı kreşler. Alışamazsa yazık olurKres buldum yilligi 19 bin tl.Alisamazsa diye korkuyorum parayi pesin vericez bir de.Kafam cok karisik kizlar
Kreş konusunda çok arastırma yaptım,kendi izlenimlerime göre şunu söyleyebilirim,özel okulların kreşleri çok büyük alanlarda kurulu oluyor,okulun ek binası şeklinde,bu sebeple çocuk için ürkütücü olabiliyor. Fiyat anlamında da o yaşlar için fazla.bu ozel bir okulun kresi bu sebeple okul ucreti yillik aliniyor ve sozlesme yapiliyor.Normal bir kres olsa aylik verilir gitmezse diger ay vermezsin ama bu oyle degil..sizce hata mi olur normal bir krese mi gondersem o da aylik 1200 civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?