Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bebegim 9.ayini yeni bitirdi. Yeni yeni emekliyor. Doktor kilosu oldugu icin emekleyemiyor demisti. Su an tam 10kilo, 72cm eger kilolar yakinsa emeklemenesi normal
oğlum 10 aylıkken emekledi. ondan önce poposunun üstünde yürür gibi hareketler yapıyordu. eşyalara uzanayım derken 1- 1,5 metre nasıl oluyorsa yer değiştiriyordu. eğer hareketli, etrafı ile ilgili, güçlü bir bebekse endişe etmeyin. emekleme hiç olmayabilir de. şart değil.
Telaslanmayin,her çocuk emekleyecek diye bir şey yok benim ki emeklemeden yürüdü bir gün bile emeklemedi hem de..Acayip şekilde stres yapıyordum her çocuk emeklemek zorunda değil
Benim oğlum da 8 ay 10 günlük emeklemiyor. Emekleme pozisyonuna geçiyor ama ileri geri gidiyor sadece önüne birşey koyduğumuzda sürüne sürüne komando gibi dirsekleri üstünde gidiyor. Yani uzağındakine ulaşıyor. Ama ne zaman yere bıraksam yere kafa atıp ağlıyor.
Benim oğlumda o zamanlar emeklemişti komando gibi sürünerek giderdi her yere. Hiç uğraşmadım bir gün istediği şey daha uzağındaydı baktı olmuyor emekledi. Bir de bazı çocuklar emeklemeden yürüyor, süreç her çocukta bir değil doktor kontrolüne gittiğinizde söyleyin muayene etsin, içiniz rahatlar.