çocuğum olmuyor :( fikirlerinize ihtiyacım var

Hiç yoktu demekki tüp bebekle oldu demiştin canyoldaşına. İlk denemede tuttu mu peki.
3 denemede tuttu
testıslerden sperm toplandı oda varsa oluyor varmışta denedık ıste . Tıp çok ılerledı artık
Eğer Allah ol derse oluyor orası elbette kacınılmaz ama benim olduysa sizinde olur oluş biçimine takılmayın bence

etrafımda bebeği olmayan ailelerin sorununun neden kaynaklandığını bilmiyorum
ama senelerce uğraşıp tüp bebek yapıp, sonrasında hiç ummadıkları anda doğal yoldan ikinci bebek haberi alanlara şahit oldum.
tüp bebeğe sıra gelmeden aşılama ile de gelebilir yavrunuz
Allah ın takdiri bence bebek işi, tabi siz yapmanız gerekenleri yapın da, akışına bırakın

Sendemiii :) bizimde sorunumuz aynıydı
5.5 yaşında benimde oğlum

Sorduk canım takviye olarak alınabilir dedi. İlaç zaten etkisini gösteriyor ki yükseldi sayı. Ama eğer tüp bebek derse inan bu beni çok tedirgin ediyo. Ya tutmazsa tutup düşerse...

Hamilelik galiba... kuzunu sağlıkla sıhhatle kucağına al inş... banada dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur derler... ben elimden geleni yapıyorum takdir rabbimden

Demesi kolay evet ama en önemli faktör stres ve baski, bunlardan kurtulursaniz daha büyük ihtimaliniz olur, tabii esinizde... Yani cocuk icin degil zevk icin, kendiniz icin birlikte olun... Beyinde bu düsünceler oldukca maalesef ki ters tepki oluyor...

Sorduk canım takviye olarak alınabilir dedi. İlaç zaten etkisini gösteriyor ki yükseldi sayı. Ama eğer tüp bebek derse inan bu beni çok tedirgin ediyo. Ya tutmazsa tutup düşerse...
Bi kere çok sakin olmanız lazım. Stres Bebek tutunmasına öok büyük olumsuz etken. Evet zor ama stres yapmadan durmak ama inşallah yapabilirsiniz. Birde eğer etkili olacağına inanırsan ki ben inanırım Kuran'da bazı ayetler var. İnternetten yazıp bulabilirsin. 7 sene 10 senedir çocuğu olmayan iki eski komşum çocuk sahibi oldular.

Bunlar hikaye aslında. Allah “ol” derse oluyor. Tabi siz tedavinizi asla aksatmayın.

Ama doğal akışına bırakmaya çalışın hayatı, stressiz olarak.

Artık imkansız insanlar bile hamile kalabiliyor.

Tabiki inanırım elhamdülillah.. hangi ayetler

Ama bunları kurma

Tutmazsa tutup düşerse vs diye düşünme

Eşim de keçiboynuzu kürü yapmıştı kendince örnekte sperm buldular

Tüp bebek döllenen yumurtalardan 3 ünü yerleştirdiler biri iyi kalite idi diğer ikisi değildi

Biri şimdi bizimle işte

Evet cute benimki de tüp

Bizimki hızlı oldu biraz

Eylül'de öğrendik Ağustos ta da çocuk kucağımızda idi
ne guzel
dıle kolay gelıyor benım Egeyı kucaklamam 4 sene tedavıler 3 sene surdu . Kısa gibi geliyor ama sanki bir asır oyle yaşamışım gibi geliyordu .
bende tramvatikti ya tedavı gormek cunku ben tup bebegı benım gıbı 19 yasındakıler degıl 40 yasında orta yaslı kadınlar yapar sanıyordum
Hayat işte

Çevreden kötü sonuçlanan tüp bebekleri duyunca yada hamilelikte sürekli yatmak düşük riski vs. İnsan ister istemez düşünüyor... ama Rabbim ona ömür verdiyse tabiki hiç bişi olmaz

sanırım bırcok doktorla gorusmussun arkadasım...zaten 3 senede olsaydı doğal yollardan olurdu dıye dusunuyorum...o yuzden benım fıkrım zaman kaybetmeden tedavıye baslaman....sıkıntılı bı surec ama deger ...hakkınızda hayırlısı olsun ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın

Amin inş... Dr.umuz en son çare tüp bebek demişti galiba som çarem iz bu... Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Çevreden kötü sonuçlanan tüp bebekleri duyunca yada hamilelikte sürekli yatmak düşük riski vs. İnsan ister istemez düşünüyor... ama Rabbim ona ömür verdiyse tabiki hiç bişi olmaz

Ben burda onun için yazıyorum genelde

Zira hep kötü örnekleri duyuyoruz iyi değil

Evde yatmadım filan vallahi

Transfer Perşembe öğleden sonra idi sabah ile gittim Perşembe akşamı eve geldik

Cuma Cumartesi işe gitmedim Pazartesi son gaz işe devam

Hamile olduğumu öğrenince de şehir dışına dahi gittim

Doğumdan iki hafta önceye kadar da çalıştım çok da stresli bir işim vardı

Hatta benim amirim de benim hamile olduğunu öğrendiğimden 20 gün falan sonra doğum yaptı onun işleri vs de bana kaldı ki hiç bilmediğim işleri bile yaptım

Yani kendinizi kötüye şartlamayın

Bak cute 19 yaşında imiş ben 30 idim

Eşimde morfoloji değil de sperm azlığı vardı. Keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullandı ve değerleri 3 katına çıktı. Özellikle proxeed plus morfolojiyi de düzeltiyormuş. Mutlaka deneyin derim. Ben bu ilaç yardımıyla hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…