- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
3 denemede tuttuHiç yoktu demekkitüp bebekle oldu demiştin canyoldaşına. İlk denemede tuttu mu peki.
Sendemiii :) bizimde sorunumuz aynıydıŞimdi öncelikle stresten uzak olun
Tüp bebek de çok zor bir şey değil
Daha önce de yazdım Ekim de başladık tedaviye Ağustos ta oğlum kucağımdaydı
Olur mu olmaz mu vs stresi daha zor
Tüp bebekte ilaçlarını kullanıp yumurta toplayıp iki üç gün sonra da transfer var
Maddi yönü yorucu olabilir duruma göre ama çok zor bir süreç olarak kendinizi kodlamayın
Bak benimki 5 yaşını geçti ki bize sıfır sperm demişlerdi
Sorduk canım takviye olarak alınabilir dedi. İlaç zaten etkisini gösteriyor ki yükseldi sayı. Ama eğer tüp bebek derse inan bu beni çok tedirgin ediyo. Ya tutmazsa tutup düşerse...Alakasız bişey olacak ama doktora danışın ilaç ve keçiboynuzu kullanımı olur muymuş. Bazı besinlerle ilaçlar etkileşime girer ilaç etkisini yitirir. Mesela Demir ilacından sonra süt içerseniz ilaç direk vücuttan atılır. Bunun gibi bişey olmasın yani
Hamilelik galiba... kuzunu sağlıkla sıhhatle kucağına al inş... banada dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur derler... ben elimden geleni yapıyorum takdir rabbimdenetrafımda bebeği olmayan ailelerin sorununun neden kaynaklandığını bilmiyorum
ama senelerce uğraşıp tüp bebek yapıp, sonrasında hiç ummadıkları anda doğal yoldan ikinci bebek haberi alanlara şahit oldum.
tüp bebeğe sıra gelmeden aşılama ile de gelebilir yavrunuz
Allah ın takdiri bence bebek işi, tabi siz yapmanız gerekenleri yapın da, akışına bırakın
Bi kere çok sakin olmanız lazım. Stres Bebek tutunmasına öok büyük olumsuz etken. Evet zor ama stres yapmadan durmak ama inşallah yapabilirsiniz. Birde eğer etkili olacağına inanırsan ki ben inanırım Kuran'da bazı ayetler var. İnternetten yazıp bulabilirsin. 7 sene 10 senedir çocuğu olmayan iki eski komşum çocuk sahibi oldular.Sorduk canım takviye olarak alınabilir dedi. İlaç zaten etkisini gösteriyor ki yükseldi sayı. Ama eğer tüp bebek derse inan bu beni çok tedirgin ediyo. Ya tutmazsa tutup düşerse...
Sendemiii :) bizimde sorunumuz aynıydı
5.5 yaşında benimde oğlum
ne demek her zaman dua edeceğim. en kısa zamanda size de versin inşallah rabbimHamilelik galiba... kuzunu sağlıkla sıhhatle kucağına al inş... banada dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur derler... ben elimden geleni yapıyorum takdir rabbimden
Tabiki inanırım elhamdülillah.. hangi ayetlerBi kere çok sakin olmanız lazım. Stres Bebek tutunmasına öok büyük olumsuz etken. Evet zor ama stres yapmadan durmak ama inşallah yapabilirsiniz. Birde eğer etkili olacağına inanırsan ki ben inanırım Kuran'da bazı ayetler var. İnternetten yazıp bulabilirsin. 7 sene 10 senedir çocuğu olmayan iki eski komşum çocuk sahibi oldular.
Sorduk canım takviye olarak alınabilir dedi. İlaç zaten etkisini gösteriyor ki yükseldi sayı. Ama eğer tüp bebek derse inan bu beni çok tedirgin ediyo. Ya tutmazsa tutup düşerse...
Evet Rabbim ol desin yeterkiBunlar hikaye aslında. Allah “ol” derse oluyor. Tabi siz tedavinizi asla aksatmayın.
Ama doğal akışına bırakmaya çalışın hayatı, stressiz olarak.
Artık imkansız insanlar bile hamile kalabiliyor.
ne guzelEvet cute benimki de tüp
Bizimki hızlı oldu biraz
Eylül'de öğrendik Ağustos ta da çocuk kucağımızda idi
Çevreden kötü sonuçlanan tüp bebekleri duyunca yada hamilelikte sürekli yatmak düşük riski vs. İnsan ister istemez düşünüyor... ama Rabbim ona ömür verdiyse tabiki hiç bişi olmazAma bunları kurma
Tutmazsa tutup düşerse vs diye düşünme
Eşim de keçiboynuzu kürü yapmıştı kendince örnekte sperm buldular
Tüp bebek döllenen yumurtalardan 3 ünü yerleştirdiler biri iyi kalite idi diğer ikisi değildi
Biri şimdi bizimle işte
Merhaba arkadaşlar.. 3 yıllık evliyim... 1 yıllık evliyken başladı Dr. Hastane stresimiz. İnanın çok Dr. Çok hastane gezdik. En sonunda profesör bulduk ve sebebi o buldu. Eşimin sperm sayısında düşüklük ve en önemlisi Morfolojisi çok düşük %1 çıktı. Morfoloji sperm şekil bozukluğu. İlaç tedavisine başlandı. İlaçlarla %1 den %3 e çıktı. Dr.umuz önümüzdeki ay tekrar çağırdı sonuca göre bir karar vericek. Ya ilaçlara devam yada aşılama,tüp bebek. Ayrıca bende bir sorun yok. İnanın tüp bebek tedavisinin zorlu bir süreç olduğunu biliyorum kendiliğinden olsun istiyorum. Bu tedavi süreci benide eşimi de çok yordu... kızlar aranızda eşinin Morfolojisi düşük olup bebeği olan varmı yani illa tüp bebek mi yaptırmalıyım. Doğal tedavi uygulayan varmı? Ayrıca eşim sürekli ilacın yanında keçiboynuzu özü tüketiyor
Amin inş... Dr.umuz en son çare tüp bebek demişti galiba som çarem iz bu... Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinsanırım bırcok doktorla gorusmussun arkadasım...zaten 3 senede olsaydı doğal yollardan olurdu dıye dusunuyorum...o yuzden benım fıkrım zaman kaybetmeden tedavıye baslaman....sıkıntılı bı surec ama deger ...hakkınızda hayırlısı olsun ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın
Çevreden kötü sonuçlanan tüp bebekleri duyunca yada hamilelikte sürekli yatmak düşük riski vs. İnsan ister istemez düşünüyor... ama Rabbim ona ömür verdiyse tabiki hiç bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?