Bebek İkinci El Çocuğum sürekli kafasını çarpıyor

YaseminKanat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
2
0
1
47
Merhaba. 20 aylık bir kız bebeğim var fakat sürekli kafasını bir yerlere çarpıyor. Mesela geçen gün kafasını kapının sivri yerine çarptı balon gibi şişte bu gün ise koltuğun köşesine çarptı ve aynı şekilde şişip morardı. Bunun gibi olaylar sık sık oluyor ve çocuğum beyinden problemleri olabileceğinden korkuyorum. Bir şey olur mu. Beni aydınlatabilir misiniz?

Merhaba. 20 aylık bir kız bebeğim var fakat sürekli kafasını bir yerlere çarpıyor. Mesela geçen gün kafasını kapının sivri yerine çarptı balon gibi şişte bu gün ise koltuğun köşesine çarptı ve aynı şekilde şişip morardı. Bunun gibi olaylar sık sık oluyor ve çocuğum beyinden problemleri olabileceğinden korkuyorum. Bir şey olur mu. Beni aydınlatabilir misiniz?
Doktorlar daha iyi bikir ama her dusmede hucreler oluyor diye biliyorum bilincli dusmuyorsa yanindan ayrilmayin bence

bilincli dusuyorsa cocuk psikiyatri bakiyor 0 aydan itibaren buyuk oglum bilerek duserdi simdi dehb var

Kizimsa 11 aylik surekli dusuyor cok uzuluyorum ben tutarken bile dusebiliyor ama oglumla arasindaki farki anlayabiliyorum belli olcuye kadar normal duse kalka buyuyorlar

Canim evdeki sivri koseleri koselik veya sungerlerler bantla benim oglunda belli yasa kadar hep morluklarla gezdi dengezini toparlayinca kendine gelir bol bol egzersiz yapin fistikla kaslarini kuvvetlendirsen onada iyi gelir koordinasyonu duzelir

Benimde kızımın bacakları sürekli mor. Biyerlere çarpıyodur diye düşünüyorum ama canım da sıkılmıyor değil. Eğer devam ederse doktora götüreceğim.

Back
X