Çocuğum uyduruyor olabilir mi? Şoktayim...

Merhabalar, önceki konulardan belki bilirsiniz. Bosanma davası açmış durumdayım ve saçma sapan babalık cümlelerinden sonra (Çocuk istiyor diye alıyorum, babalık görevim askerliğe kadar bitti gibi) çocuğu bir ay kadar almayıp tekrar almaya başladı. Yatılı götürüyor, düzenli bir çalışma düzeni yok ve çocuğum da istiyor diye karışmadim. Haftada iki bile olsa götürmesine müsade ettim. Geçen akşam çocuğum "Babamın evindd Dilek var, onunla üçümüz uyuyoruz, tuvalete birlikte gidiyorlar, Dilek inde çocuğu var, ama sakın babama söyleme,kizar." demesi üzerine yatılı olarak çocuğu almasına artık izin vermeyeceğim i söyledim. Karşılık olarak da çocuğa siz söyletiyorsunuz, Allah inizdan bulun" gibi ifadeler kullandı. Oglumdan hayal ürünü olan uydurulmuş, gerçek gibi anlattığı hiç bir olay duymadım. 4.5 yaşında. O kadar emin konuştu ki karşı taraf "acaba" diye düşündüm, bir çocuk bu kadarini uydurabilir mı???
Çocuklar asla yalan söylemez boş alacağınız ya da boşandığınız kişi doğruyu söyleyene kadar o evi yatılı Çocuğunuzu göndermeyin adam nikahlı olsa neyse nikahı da yok ben olsam göndermem

Back
X