benimde yüreğim parçalandı okudukçaOnu hep koklayın. Sabır edin. Öğrenecek zamanla inşaallah .
Haksever kardeşin konusundan sonra bir kez daha anladım ki uykusuzlukmuş , yaramazlık , diş sancısıymış hepsi boş.
Hic sorma benim kim bir yasina girdi hala zannedersn kirklik bebek.gece en az 6,7 kez uyaniyor hemen aglamayla.5 aya kadar zaten hic sustugunu gormedim goturmedigm dr kalmadi huyu boyle dedi hepsi ama hala yasina girdi ayni.cok sikilgan bi bebek yeni bir oyuncaga bile en fazla bes dk tahammul edio sonra hemen agliyo..uykuyu gectm zaten ruh gibiyim bide kizim var uc yasinda onunla ilgilenemiyirum oglumin devamli aglamasindan..ne ev isi ne yemek cok zor oluyo..Merhaba kizlar
Benim cocugum tam 3 aylik oldu ve ilk cocugum oldugundan biraz tecrubesizlikde var. Benim sorunum oglum dogru duzgun uyumuyor. Simdiye kadar kramplari cok oluoyodu oda rahatsz ediyodu ama artik kramplarimiz bitti ve bn uyumasini istiorum gunduzleri ayagimda salliorum uykuya dalsin diye dalio ama ayagimi cekince uyaniyo ve aglio cok nadir uzun oglen uyudugu kucak istiyo yaninda olmami istiyo hep geceleride tek emzirerek uyuyo ve benim de heryerim agrio kendimi skcam diye zaten bn yanindan kalkinca direk uyaniyo bana yardim edin lutfen yatagina ve bensiz yatmaya nasil alistircam
Offff iki çocuğum var ben böle bişey yaşamadım hiç,öncelikle ayakda sallamayı bırakın,kendi kendine uyumayı öğrenmeli ben emerken uyursa bebek hemen yatağına yatırırdım tek yapdığım buydu.Allah sabır versin
Emezerken uyuyunca yatagina goturmeden hemen uyaniyo odamda yatagi var ama dogdugundan beri bi kez bile yatmadiOffff iki çocuğum var ben böle bişey yaşamadım hiç,öncelikle ayakda sallamayı bırakın,kendi kendine uyumayı öğrenmeli ben emerken uyursa bebek hemen yatağına yatırırdım tek yapdığım buydu.Allah sabır versin
Biliyorum zararli hatta hamileyken cok derdim cocuga sallamanin zararli oldugunu ve asla yapmicami ama uyumayinca kendimi bi baktimki sallarken buldumÖncelikle zaten sallamaya alıştırmışşınız ki ben zararlı buluyorum ayakta cocugu saga sola sallamayı... Uykuya gecişlerı saglamak için bı yontem kullnmayın bence alışkanlk haline gelmesın... Bı sure yanına uzanın oksayın sakınlştırın eger aglama krızı cok uzun surerse mudahale edersınız ..
Evet aynen oyle canim bn kalkinca uyaniyo uykusunda aslinda tam olarak derine dalamiyo. Zaten uyuturken hep ninni soyluyorum ninniCanim baslarda cok düzensizlik oluyor zamanla yavas yavas rayina oturuyor genelde.
Ama senin bebegin sen gittigin anda uyaniyor yanlis analmadiysam?
Acaba sallanan bir besige yatirip sen de bir yandan hafifce sallayip bir yandan da cok sakince ve yavasca ninni falan mirildansan..? Yani cok relax bir ortam olusturup bu sekilde cocugun uykuya dalmasini saglasan olur mu acaba.
Gerci kelin merhemi olsa kendi basina surer misali ben su anda bebgimi uyutmaya calisiyorum ninni söylüyorum o da tempo tutup alkisliyor
var canim elektrikli salincagi ama bizimkisi farki nsl anliyosa ayakda daha ii uyuyoElektrikli salıncak alabilirsin benim oğlumda ik aylarda ise yaramıştı gece uyandığında da calistiriyordum ben uyurken o kendi kendine sallanıyordu ..
InsaAllah gecer cevremde beni cok korkutuyo boyle gider diolarOnu hep koklayın. Sabır edin. Öğrenecek zamanla inşaallah .
Haksever kardeşin konusundan sonra bir kez daha anladım ki uykusuzlukmuş , yaramazlık , diş sancısıymış hepsi boş.
Evet gaz sorunumuz bitti sukur tek sorunumuz uyku tesekkur ederim bu dediginizi denicemHer akşam banyo yaptırın.sonrasında kremle masaj yapın.karnını bir güzrl doyurun uykusu gelmediyse kucağınızda dans eder gibi sallanın biraz da yumuşak tonda ninni mırıldanın ve bunu ritüel haline getirin uykuya geçeceği zaman yatağına koyun.kızım gazlı kolikti doğduğundan beri böyle böyle uyutabildim.bizler bebeğimizi nasıl alıştırırsak öyle gidiyor.ayakta sallamayı kesin en kötü ihtimalle park yatak alın onda sallayın o daha az yorucu .büyüdükçe sallanma isteği de azalıyor uykusu da düzene giriyor .sadece sabır.bence sizin bebeğinizin gaz sorunu birmtmiş gibi.benimki 4.ayda biraz rahatladı şimdi dr çok gazlı ama baş edebiliyor.sağlıkla büyütün bebeğinizi.geçiyor bugünler sadece sabır.
Siz boyle deyince yuregime biraz su serpildi ayy insaAllah benim oglumunda duzene girer. Benimde yan yatmaktan kollarim agridi kendimi bide skyrm cocuga bisey yaparim diye olan bana oluyoGececek bu gunler merak etme bunu dusunup rahatlamaya çalış. Benim oglum da oyleydi artik geceleri emzirmekten emzirirken yan yatmaktan oturu olusan agrilardan gina gelmisti hep boyle mi olacak diyordum su an 19 aylik ve bir ayi geckin bir suredir beraber yataga giriyoruz uyuyoruz ya da bazen oyun oynarken vs koltukta kendisi uyuyakaliyor götürüp yatagina koyuyoruz. Bunlari dert ediyor olmamizin tek sebebi sanki hic bitmeyecek bundan sonraki hayatimiz hep boyle devam edecekmis hissi. Ama inan geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?