- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
6 yasinda kizim var ilk gozagrim ve birde kucuk kizim 10 aylik
Vicdanim hic rahat deil cunku bebek olali sanki daha once hic anne olmamis gibiyim tum dunyam kucuk cadi oldu kizim kiskanmasin diye onun yaninda dikkatli davrandik pedagoglardan yardim aldik saolsun oda kiskanmadi cok duskun kardesine cok anac SORUN COCUKLAR DEIL BENIM..buyuk kizima tahammul edemez oldu ne yapsa sinirleniyorum ne olsa ona kizar oldum hemen kizarkizman pisman olup gonlunu aliyorum ozur diliyorum agliyorum ama kendime hakim olamiyorum surekli didisiyoruz birbirimizi yiyoruz hep ilgiyi kucuge vermem gerekiyo kizimada dolayisiyla az vakit kaliyor ondada uykusuzluk evin isi gucu ... yani kizima haksizlik ediyorum gidin ondan gidiyor vicdanim rahat deil inanin emzirmesem sakinlestirici filan kullanicam o kadar sinirliyim ve butun bunlara ragmen kizim bana cok duskun yardim etmeye calisiyo hic kusmuyo ustume dusuyo ben onun o kucucuk kalbiyle beni gonullemesine ablayis gostermesine dayanamiyorum eziliyorum resmen hak etmiyorum belkide cocuklarimi
böyle bir şey benimde başıma gelmişti. işten geldim aşırı bir yorgunluk çömüştü üstüme. koltuğa sızmıştım. kızımda elime dokunup beni uyandırmak istiyor zannettim. gözümü açmadan ellememesi için kızdım. sonar 'ellerin çatlamış krem sürüyorum' deyince ağlamaktan perişan olmuştum. onlar güzel varlıklar. ama bizler de çok yıpranıyoruz. allah bize sabır versin. sevgimizi daha çok gösterme fırsatı versin.6 yasinda kizim var ilk gozagrim ve birde kucuk kizim 10 aylik
Vicdanim hic rahat deil cunku bebek olali sanki daha once hic anne olmamis gibiyim tum dunyam kucuk cadi oldu kizim kiskanmasin diye onun yaninda dikkatli davrandik pedagoglardan yardim aldik saolsun oda kiskanmadi cok duskun kardesine cok anac SORUN COCUKLAR DEIL BENIM..buyuk kizima tahammul edemez oldu ne yapsa sinirleniyorum ne olsa ona kizar oldum hemen kizarkizman pisman olup gonlunu aliyorum ozur diliyorum agliyorum ama kendime hakim olamiyorum surekli didisiyoruz birbirimizi yiyoruz hep ilgiyi kucuge vermem gerekiyo kizimada dolayisiyla az vakit kaliyor ondada uykusuzluk evin isi gucu ... yani kizima haksizlik ediyorum gidin ondan gidiyor vicdanim rahat deil inanin emzirmesem sakinlestirici filan kullanicam o kadar sinirliyim ve butun bunlara ragmen kizim bana cok duskun yardim etmeye calisiyo hic kusmuyo ustume dusuyo ben onun o kucucuk kalbiyle beni gonullemesine ablayis gostermesine dayanamiyorum eziliyorum resmen hak etmiyorum belkide cocuklarimi
Ayyy kiyamam bende duygulandim valla gozlerim dolduböyle bir şey benimde başıma gelmişti. işten geldim aşırı bir yorgunluk çömüştü üstüme. koltuğa sızmıştım. kızımda elime dokunup beni uyandırmak istiyor zannettim. gözümü açmadan ellememesi için kızdım. sonar 'ellerin çatlamış krem sürüyorum' deyince ağlamaktan perişan olmuştum. onlar güzel varlıklar. ama bizler de çok yıpranıyoruz. allah bize sabır versin. sevgimizi daha çok gösterme fırsatı versin.
Şöyle bir şey yap ben sürekli yapıyorum. Kendine sık sık onlar benim bebeğim ve ben onları çok seviyorum de. Beyne sürekli bu talimatı verirsen kendiliğinden daha anlayışlı olmaya başlarsın. Her şey çok üstüme geliyor, ev çocuklar iş koca vs bana çok yük oluyor dersen beyin bu yönde stres yapmaya başlar. Beyni yönetmek elinde. Annannem 5 çocukla tüm hayatı tek başına yönetmiş. Dedem Almanya'da senede bir iki defa gelmiş. Kadın ödün kömürden erzağa çocukların eğitiminden faturalara tek başına halletmiş. Çamaşır elde bulaşık elde vs. Bize bak hep makina. Bir iki çocuk. Dert küpüyüz. Sorumluluk az dert çok. Güçlüyüm de. Baş edebilirim de. Kadının yapamayacağı hiç bir şey yok hayatta. Kendine İnan. Zamanla her şey yoluna girer. Çocukları erken yatır. Ben sekizde yatırıyorum. Ağlasalarda on dakika sonra uyurlar merak etme. Kendine zaman ayır. Akşamdan yemeğini çorbanı yap dolaba at. Akşamdan çamaşırını filan hallet gündüz de çocuklarla vakit geçir. Parka götür iyice yorulunca eve gelince yıkayıp yatır. Nasıl program yapacağını bilirsen hayat kolay olur. Tembellik yapma. Tembellik her şeyi çorba yapar bunalan sen olursun. Önlemini al. Ben hep öyle yapıyorum genelde rahatım. Stresi en aza indir. Allah kolaylık versin. Anne olmak zor ki cenneti bir tek annelerin ayağına sermiş yaratan hesap et işte.bu arada kocanı da çok sev.Ayyy kiyamam bende duygulandim valla gozlerim doldu
bende ayni iste kizim zaten yaramaz bi cocukta deil cok anlayisli ama tuvaletim var demesi rutin seyler istemesi bile delirtiyo beni yetemiyorum yetisemiyorum tek istegim zamani 10 yil ileri almak guclu bi yapim yok kaldiramiyorum ama kiyamiyorumda sasirdim
Allah kolaylık versin. Hepimiz birer hürrem birer kösem Sultan olabiliriz. Diriliş erturuldaki hayme anayı iyi takip et. Kadın aslında tüm obanın reisi. Ama adamlar görünüyor genelde güçlü olarak. Kadının içinde büyük bir dünya var. Çocuklara evet kızabiliyoruz ama genel olarak mutlu ve huzurlu olursak evdeki yaşayanlarda daha iyi olurlar. Evimizde bizim obamız. Merhametli ama disiplinli olmamız gerek. Eğer çok bunalırsan tuvalete gir suyu açıp ağla. Sonra kendine komut ver. Beyin komutlarla çalışırCok guzel yazmissin elimden geleni yapmaya bugun basladim cocuklarimiz bize allahin emaneti ve lutfu onlar mutluysa biz mutluyuz biraz pozitif yapici bi insan olursam sorun cozulcek insallah basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?