çocuğum...

eferva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
778
231
48
32
Kızlar merhaba.Benim bir oğlum var 3 yaşında şu an,oğlumla ciddi bir beslenme problemi yaşıyorduk.bebekliğinden beri yemek yemek istemiyordu zorla ya da kandırarak yediriyordum.Neyse büyüdükçe söz geçiremiyoruz tabi sadece biberon içmeye başladı diğer herşeyi reddediyordu.Arada diğer yiyeceklerden yemek vs yiyordu ama sütü çok içiyordu.El ve ayaklarında deri döküntüleri oluşmaya başladı.Aile hekimine götürdüm vitamin şurubu bir de merhem verdi.Sütü azaltmamı söyledi.Sütü azalttık zor da olsa.Şu an güzel yemek de yiyor.Cilt soyulmaları da geçti.Ama tırnakları soyulmaya başladı.Ben önce tek parmağını gördüm bir yere sıkıştırdı sandım.İnceleyince diğer parmaklarda da olduğunu gördüm.Şu an acayip tedirginim böyle birşey başına gelen var mı sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Çinko ya da demir eksikliği olabilir mi acaba? Çocuk doktoruna götürün bence vakit kaybetmeden. DEmir tedavisi falan verebilir.

Çinko ya da demir eksikliği olabilir mi acaba? Çocuk doktoruna götürün bence vakit kaybetmeden. DEmir tedavisi falan verebilir.
yarın için randevu aldım doktora götüreceğim aile hekimimiz cildiyeye götür demişti ama önce uzmana göstersem daha iyi olur heralde...çocuğum yemek yemekten çok uzak gerçekten ve çok inatçı...süt içme konusunda çok diretiyor,kahvaltı yapmak istemiyor,bir çok seçenek içinden seçtiği tek şey süt...bugün kahvaltı yapabildik çok şükür umarım böyle devam eder...umarım tırnakları sadece beslenme ile ilgilidir...

Ondandır büyük ihtimalle. Kardeşin sağlıkçı grçen gün tırnak problemlerinin çinko eksikliğinden kaynaklandığını söylemişti aklıma o geldi. Sonucu yaz yine merak ettim. Çok geçmiş olsun

sağol canım tamam yazarım sonucu çocuğum çok problemli zaten korkuyorum doğduğundan beri hastalıklarla savaşıyoruz İnşallah kötü birşey değildir

sağol canım tamam yazarım sonucu çocuğum çok problemli zaten korkuyorum doğduğundan beri hastalıklarla savaşıyoruz İnşallah kötü birşey değildir
Oyy kıyamam kuzucuğa. Keşke hiç hastalanmasalar ama mümkün değil işte. Allah dermansız dert vermesin. İyi düşün iyi olsun. Bişeycik çıkmaz inşallah. Çocuğunu takip eden bir doktoru var mı? İstanbuldaysan tavsiye edebilirim birini. Eğer doktoru yoksa tabi

yok canım sakaryadayım ben çok doktor gezdik ama şu an sabit bir doktorumuz var bu hafta gidemiyoruz maalesef doktora çok yoğun olduğundan dolayı pazartesi götürcem bebeğimi İnşallah kötü birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…