Cocuguma gunes kremi tavsiye

Saliha55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
2
0
1
41
Merhaba Arkadaslar 6 yasında bu kızım var sarısın cok beyaz tenli cokta hassas Bı teni var denize gitmeyi dusunuyorum koruyuculugu yuksek önermek istediğiniz gunes kremi varımdır sebamed hakkında cok olumsuz yorumlar okudum kullanmayı dusunmuyorum onu

Merhaba Arkadaslar 6 yasında bu kızım var sarısın cok beyaz tenli cokta hassas Bı teni var denize gitmeyi dusunuyorum koruyuculugu yuksek önermek istediğiniz gunes kremi varımdır sebamed hakkında cok olumsuz yorumlar okudum kullanmayı dusunmuyorum onu
el yapımı kullanıyorum ben..piyasadakilerin içeriğine güvenmiyorum..ancak arkadaşımın kızı var oda güneş gibi diyebilirim :) niveadan çok memnun kaldığını söylemişti

Nivea kids 50+ kullanırım yıllardır. Bembeyaz tenli iki kuzum var. Hiç kızarmadılar.Tavsiye ederim.

30 faktör üzeri kesinlikle kullanmayın. Faktör arttıkça, içeriğindeki kimyasal da artiyor. 30 faktör trukids kullanıyorum, tavsiye ederim. Içeriğinde zararlı hiçbir madde bulunmuyor.

Trukids organik içerikli ve Amerika’nın en iyi kremi seçilmiş. Bebeğim 5 aylık olduğundan beri kullanıyorum.

Back
X