- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok benimki 1 bucuk yasinda sabrimi sinamak icin yapmiyodur o daha bilmezki.Yaşı kaç bilmiyorum ama ben de bazen oğluma kızdığımda pis pis gülüyor ve beni daha fazla çileden çıkartmak için elinden geleni yapıyor. Bence çok net sabır sınıyorlar.
Oylemidir gercekten.O da sinirden gülmüştür .
Çokta küçükmüş sizinki , oyun sanmışta olabilir .Oylemidir gercekten.
Olabilir. Sasirdim boyle. Bi tepkiyle karsilasincaÇokta küçükmüş sizinki , oyun sanmışta olabilir .
Olabilir. cok pisman oldum ya keşke kizmasaydimKızmayın diye Sevimlilik yapmıştır.
Olabilir. cok pisman oldum ya keşke kizmasaydim
sizi yumuşatmak için gülüyor...Bazen gercekten tahammulum kalmiyor. Kizincada vicdan azabi cekiyorum ama elimde olmuyor bazen. Saatlerce uyutmaya calistim biturlu uyumadi. Ya uyanikkende 7 24 pesindeyim yoruluyorum bazen kendimi bitmis gibi hissediyorum. Aslinda cocugum uslu bi cocuk baska cocuklarla kiyasladigimda ama, ben bazen sabirli olamiyorum.ve bugunki uyu artik diye kizdigimda kahkaha atti neden atmis olabilir onuda anlamadim. Siz hic boyle bi durumla karsilastinizmi?
Çokta anlam yüklememek lazım çocuk buBazen gercekten tahammulum kalmiyor. Kizincada vicdan azabi cekiyorum ama elimde olmuyor bazen. Saatlerce uyutmaya calistim biturlu uyumadi. Ya uyanikkende 7 24 pesindeyim yoruluyorum bazen kendimi bitmis gibi hissediyorum. Aslinda cocugum uslu bi cocuk baska cocuklarla kiyasladigimda ama, ben bazen sabirli olamiyorum.ve bugunki uyu artik diye kizdigimda kahkaha atti neden atmis olabilir onuda anlamadim. Siz hic boyle bi durumla karsilastinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?