Çoçuguma kizinca kahkaha atti

Karpuzlu araba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.336
548
29
Bazen gercekten tahammulum kalmiyor. Kizincada vicdan azabi cekiyorum ama elimde olmuyor bazen. Saatlerce uyutmaya calistim biturlu uyumadi. Ya uyanikkende 7 24 pesindeyim yoruluyorum bazen kendimi bitmis gibi hissediyorum. Aslinda cocugum uslu bi cocuk baska cocuklarla kiyasladigimda ama, ben bazen sabirli olamiyorum.ve bugunki uyu artik diye kizdigimda kahkaha atti neden atmis olabilir onuda anlamadim. Siz hic boyle bi durumla karsilastinizmi?

Oyun sanmış olabilir. Çocuk dediğiniz sanırım daha küçük bebek, eski mesajlarınızdan öyle kalmış aklımda.
Kendinize de yüklenmemeye çalışın. İnsanız yoruluyoruz mümkün mertebe kızmamaya çalışmak en güzeli tabii. Kolay gelsin.

oyy minnoş surat yaa
şu an kızınca gülen bir çocuk suratı düşündüm de
daha çok ufakmış, büyük olsa inadına yapıyor olabilirdi de.
ne anlasın yavrucak.

Allah sabır versin, kendinize yüklenmeyin. Çok yorucu bir süreç olur böyle şeyler.

Zorla uyutmasaniz mesela cocuklari uykusu gelse uyur herhalde diye dusunuyorum hii ben de kizinca butun gece basinda aglarm cocugun

Anne baba delirtmek ne büyük hobileri, başarılı olduğunu görünce gülmüştür, neden olacak başka. =))
Bizim evde de var bir tane. Büyüse de ayrı eve çıksa diye gözünün içine bakıyoruz.
Şaka bir yana, daha 1,5 yaşındaymış annesi ya. Belki kızmayı bırakın diye gülmüştür, belki kızıyorum sanırken aslında komik mimiklere bürünmüşsünüzdür. Evet, delirtiyor bu veletler bizi ama bağırmak yerine başka bir odaya geçin, azıcık nefes alıp geri dönün. Bebek işte, bebeklik yapıyor. Kendinize zaman ayırabiliyor musunuz hiç, eşiniz yardımcı olabiliyor mu?

2 yaş sendromu başlangıcı. Benimki 2 yaşinda, bilerek sinir etmeye çalışıyor bazen..

sizi yumuşatmak için gülüyor...

Çok farklı bir algıları oluyor bazen her şeyi oyun zannediyorlar öyle zannetmiş olabilir. Dün arkamdaymış farketmedim ayağım takıldı ona, ikimiz de düşüyorduk kahkaha atmaya başladı paaat diyor bir de onlara göre ani tepkiler komik olabiliyor

mimikleriniz hosuna gitmistir
kizdiginizi anlamistir sevimlilik yapmaya calisiyodur belkide
bizimkide bugun en son fayansi yaliyordu ki bana bir sinir basti kizdim sessiz sessiz gitti oyun odasina hemen icime oturdu

Çokta anlam yüklememek lazım çocuk bu
Sevimlilik yapmış zaten herşeye gülüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…