senemsls
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Emoji Skoru
- 582
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi bilgebirisi
Çocuğa karşı öfkelenmek nedir Allah aşkına şaşırdınız mı? Çocuğun ne suçu var belki psikolojik bir problemi belki otizmi var belki de sadece sizin duygularınızı alıyordur. Her zaman bu kadar gergin ve öfkeliyseniz duygularını bu şekilde yansıtıyor olabilir.Hamile kalmak için bin bir çaba harcıyorsunuz doğurup yıllar geçince çocuğuma öfkeliyim nefret etmekten korkuyorum. Daha önce hiç bebek kaybetmemişsiniz ya da hiç yoğun bakım ünitesinin önünde beklememişsiniz saatlerce belli. İnşallah bu düşünceleriniz yüzünden başka şeylerle sınanmazsınız. Çocuğunuzun genel olarak sağlıklı olmasına şükretmeyip resmen çocuğunuzu sorun olarak görüyorsunuz. Bi yandan empati kurmaya çalışıyorum ama yapamıyorum tamam belki dolmuş olabilirsiniz ama bu kadar doluysanız o çocuğa değil desteksiz çocuk büyütmenizi sağlayan sorunlarla sadece sizin ilgilenmenizi sağlayan başta eşinize ya da ailenize tepki verin. Böyle bir durum da söz konusu değilse de sizin vicdansızlığınız der susarım. Ayrıca çocuktan önce de siz psikoloğa gidin bence sizin daha çok ihtiyacınız var.Dün yine çocuk psikiyatristine gittik öğretmen formu ile beraber.
1 saatlik seans sonunda otizmden şüphelendiğini anladım ama açık açık söylemedi sanırım halime acıdı.
Oğlum 6 yaşında ve istediği ortamlarda çocuk büyük farketmez iletişim kurar konuşur ama istemesse kendi başına takılır ne ismine tepki verir ne söz dinler. Ben bıktım artık çok çaresizim. Otizmli olduğundan emin olsam kabullenip yoluna bakacağım ama emin olamıyoruz ne doktor ne biz. Oğluma o kadar öfkeliyim ki ondan nefret etmekten korkuyorum. O kadar doluyum ki başıma bir şey gelmesinden korkuyorum. sobece diye bir eğitim önerdi doktor bir psikoloji kliniğinden yarın için randevu aldım. Neden uğraşıyorum ki bunlarla neden ben
Neden normal insanlar gibi haftasonlarını güzel etkinliklerle geçirmek yerine bu işlerle geçiriyorum allahım