Bence hiç üzülmeyin, ben de özel okula falan gitmedim sadece lise ve ünv için dershaneye gittim. Bizim lisede de proje çocuklar vardı, doğuştan kursa gidiyorlardı ben oturdum kendim çalıştım İngilizceyi herkesten iyi yaptım mesela. Şimdi 3 dil konuşuyorum. Ünv sınavında da doğuştan gayet pahalı bir dersaneye giden bir arkadaşım (Nesibe Aydın) benim okulda istatistik kazandı, sonra beğenmeyip tekrar sınava girdi. Bense ilk 100e girdim. Benim zamanımdaki ünv sınavı birincisi çocuk da mütevazi bir yerden geliyordu, Mersinliydi galiba ailesi de normal gelirde insanlardı. Dersanede de derece sınıfındaydım, öyle proje bebesi yoktu bizim sınıfta herkes normal ailelerden geliyordu. Doktorayı da Almanya'da burslu yaptım, hayat boyunca eğitime para ödemedim aksine okullar bana para önerdi
Çocuğun kafası çalışıyorsa uçar gider yani yolunu bulur. Proje çocuk işi de bana saçma geliyor, çocuk kurstan kurs taşınıyor iyi hoş da ne zaman çocukluğunu yaşayacak .. ben çocuğum olursa param olmasına rağmen sadece spora gönderirim herhalde. Bence takmayın hiç, dert edinmeyin olursa iyi ama olmazsa da çocuğunuz da piyano çalmayıversin