slm arkadaşlar oğlum 4 yaşında geçen sene endoskopi yapıldı reflü teşhisi konuldu 1 senedir kullanmadığımız ilaç gitmediğimiz dr kalmadı izmirde yaşıyorum behçet uz'a götürdüm son olarak ilaçlardan sonuç alamadığımız için Ph metre diye bi alet takılacak yaptıran varmı aranızda yada önerebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum .4 senedir kusmasından çok yoruldum hiçbiryere gidip yemek yiyemiyoruz komşuya bile gidemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz........
bebekliğinden beri kusuyor artık evde halı falan bişey kalmadı.iştahı yemesi güzel ama yemek yerken karnım ağrıyor diyor hoop hepsini kusuyor.bende aynen tasla yemek yediriyorum.en kötüsüde kilo alımı çok yavaş gelişimini etkileyecek diye korkuyorum.inş bizde atlatırız...
slm arkadaşlar oğlum 4 yaşında geçen sene endoskopi yapıldı reflü teşhisi konuldu 1 senedir kullanmadığımız ilaç gitmediğimiz dr kalmadı izmirde yaşıyorum behçet uz'a götürdüm son olarak ilaçlardan sonuç alamadığımız için Ph metre diye bi alet takılacak yaptıran varmı aranızda yada önerebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum .4 senedir kusmasından çok yoruldum hiçbiryere gidip yemek yiyemiyoruz komşuya bile gidemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz........
Merhaba bizde de aynı doğduğunda. Beri kuduyor gaviscon kullanıyoruz sın bir buçuk aydır sadece uyurken yemek yiyor uyanıkken asla yemiyorMerhaba kızlar konunun üstünden on yıl gecmiş, ama benım oğlumdada reflü var 4.5 yasında ve bızı cok zorluyor, sizinkıler noldu gectımı nolur görün.. Biz MOTİLİUM ve gavıskon kullanıyoruz ama yemeklerdeb sonra bulanto ve ağrı oluyor mıdesınde napcamj bilmiyorum
Ameliyatı olduk biz çok memnunuz 1 yaşındaki oğlum reflü yüzünden akciğerlerin kaçak oluyor solunum sorunu enfeksiyon yaşıyordu ve doktor ameliyatini yaptı. Çok memnun kaldık çok güzel ve kolayda geçti hiçbir sorunu kalmadislm arkadaşlar oğlum 4 yaşında geçen sene endoskopi yapıldı reflü teşhisi konuldu 1 senedir kullanmadığımız ilaç gitmediğimiz dr kalmadı izmirde yaşıyorum behçet uz'a götürdüm son olarak ilaçlardan sonuç alamadığımız için Ph metre diye bi alet takılacak yaptıran varmı aranızda yada önerebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum .4 senedir kusmasından çok yoruldum hiçbiryere gidip yemek yiyemiyoruz komşuya bile gidemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?