çocuğumu almakla tehtit ediyo o benim her şeyim :(((

beyzanuro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
195
35
34
kizlar dah a oncede actgim knular vardi . kocamla sorunlarimiz btmyo. duzcedeyiz normalde arkadasimin kinasi vardi istanbulda bende annemde kalayim ddm. ben kalamam işim var dedi o zaman beni birak dedim (kocamda beni hic dusunmez beni mutlu etmeye hic ugrasmaz) oda basta birakirim dedi snra vazgecti bi birakayim bir birakmayayim deyince tartismaya basladik ben senin çocuğun değilim deyince sinirlendi gerci herzamanki hali.sonra bir tartışma gürültüyleneyse ki beni bıraktı ama sonra buna da pişman etti kendisi arkadaşının düğünü için adana'ya giden insan neden böyle yapıyor anlayamıyorum kimseyi dinlemiyor bizim bir mevzumuz daha olmuştu eşim ben biraz çekinirim.herşeye kızar bağırır ben de kavga çıkmasın diye internetten sipariş verdim yanlışlıklaparasını da aptal gibi cebinden aldım 100 tl idi ama olduğunu anlayınca gelip bana sordu ben de o anlik korkuyla almadım dedim tabiki çantamı karıştırıp buldu daha sonra defalarca özür diledim her neyse bu mevzu çok uzun üstten geçmek istedim.şu anki durumunuzda beni bırakıp gittikten sonra hiç aramadı 300 lira para bırakıp gitti bir hafta sonra mesaj at attım dedim ki kızının parası bitti para yollar mısın tamam hesap numarasını söyle annenin dedi ve sonra ertesi gün annemi aradım ve dedi ki senin kızın böyle böyle yani benden çok şikayetçiymiş annemde şikayetçi olduğun mevzular çok saçma ayağa kalktı suç oturdu suç bana büyük bir olay olsa bunu söyle bende kızıma kızayım ama ortada fol yok fos yok nedir bu kavgalar sonra başladı annem onun tarafını tutmayınca bağırmaya annemi lan deyince ben delirdim kendine gel dedim beni dinlemedin sonra kızın benden para istiyor bir hafta bıkmadınız mı ekmek bile koyamadığınız mı önüne dedi lan söylesene tarzında konuşunca annem de çıldırdı şu anki durumunuz benden özür dile dedi bende senden her zaman özür diledim ama bu bizim aramız iyi etmedi sadece üstünü örttüm deyince tamam bir daha benden asla özür dileme çocuğumu da senin elinden alacağım gerekirse hepinizi kafa kafaya vururum dedi şimdi ben ne yapacağım çocuğum 17 aylık babası çok sorumsuz kızıyla oyun bile oynamayan bir baba kızımdan asla beni ayıramazama belalı tarafları da var ne yapmalıyım çıldırmak üzereyim fatihteki evime burası benim evim tapusu senin değil anahtarını git babama bırak dedi çıkmayacağım dedim babama söylerim seni ordan atar dedi artık bu raddeye geldik nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum kafayı yemek üzereyim kızlar ne olur yardım edin artık boşalıp boşalmamak da umrumda değil sadece çocuğumu düşünüyorum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sizden yardım bekliyorum

Kafanız fazlaca karışık olduğundan olsa gerek çoğunu anlaşılmıyor yazdıklarınızın.
Ama 17 aylık çocuğunuzu siz çok kusurlu değilseniz mümkün değil alamaz.
kusurlu degilim allaha sukur ama ya kaçırirsa bulmazsam napicam ben :KK43:(( anlasilmiyormu inanin kendim anladgm gbi yazdm ama kafam hakikaten cok karisik bulanik

kusurlu degilim allaha sukur ama ya kaçırirsa bulmazsam napicam ben :KK43:(( anlasilmiyormu inanin kendim anladgm gbi yazdm ama kafam hakikaten cok karisik bulanik

Kusurlusunuz demedim.
Yanlış anlaşılmasın..
Kaçıramaz. Kaçırsa da bulunduğunda bir daha çocuğuna yaklaşamaz..
Ne yapar nereye götürür 17 aylık çocuğu..
Ama siz yine de sakin olun. Tahrik edecek davranışlarda bulunmayın siz de aileniz de.
Bu sizin lehinize olacaktır..

kaçıramaz. o bebeği alamaz. lşiddetli geçimsizlikten boşanın bence
peki benm cocugum var ve o tarafinda avukatlari falan var cocugum icin ev isteyebloymuyum yani maddi manevi tazminat acabilirmiyim. ben bu insanlara guvenmiyorum. ve nafaka mevzusu :KK43:((

Kusurlusunuz demedim.
Yanlış anlaşılmasın..
Kaçıramaz. Kaçırsa da bulunduğunda bir daha çocuğuna yaklaşamaz..
Ne yapar nereye götürür 17 aylık çocuğu..
Ama siz yine de sakin olun. Tahrik edecek davranışlarda bulunmayın siz de aileniz de.
Bu sizin lehinize olacaktır..
gercekten cok kotuyum aglamaktan gözlerim şisti. :KK43:( artk telefnlarinida acmiyorum ararsada acmycam. peki evi var ama babasinin üstüne kenanin üstune cok bsey yapmylar benm bildigim babasinin ustune ve şirketleri ortak annesinin ustunede var kizim onlardan yararlanablrmi

peki benm cocugum var ve o tarafinda avukatlari falan var cocugum icin ev isteyebloymuyum yani maddi manevi tazminat acabilirmiyim. ben bu insanlara guvenmiyorum. ve nafaka mevzusu :KK43:((
barodan avukat isteyebilirsiniz. nafaka zaten verecek. o zaten kesinde.tazminatta açabilirsiniz

gercekten cok kotuyum aglamaktan gözlerim şisti. :KK43:( artk telefnlarinida acmiyorum ararsada acmycam. peki evi var ama babasinin üstüne kenanin üstune cok bsey yapmylar benm bildigim babasinin ustune ve şirketleri ortak annesinin ustunede var kizim onlardan yararlanablrmi
Yani yanlis anlamayin ama simdi dusundugunuz konu bu mu?Karsinizda sagliksiz davranislar sergileyebilecek bir es var belki size zarar vericek belki ailenize(anlattiginiz kadariyla yoksa adami tanimiyoruz yani) sizin dusundugunuz dedesinin uzerine ev var o var bu var kizima kalir mi?

nereye kaçırıyor arkadasım bakkaldan cips mi çalıyor.
sana tavsiyem telefonlarına asla asla çıkma sadece mesaj atmasını sağla sana ve bu tehditleri mesajla yollaması için fırsat ver.
mesajlarını asla silme. mahkemede tehditlerini sunun. hakim boyunun ölçüsünü alır merak etme

Yani yanlis anlamayin ama simdi dusundugunuz konu bu mu?Karsinizda sagliksiz davranislar sergileyebilecek bir es var belki size zarar vericek belki ailenize(anlattiginiz kadariyla yoksa adami tanimiyoruz yani) sizin dusundugunuz dedesinin uzerine ev var o var bu var kizima kalir mi?
tabiki düsünucem ben kizim icin yasyrum kendi uzerime istemrumki kizimin uzerine yapsinlar ben ölünce kizimin olsun istyrum. bunlar kotu insanlar bana bsey olursa kizimi verirler yurda bakmazlar bile

nereye kaçırıyor arkadasım bakkaldan cips mi çalıyor.
sana tavsiyem telefonlarına asla asla çıkma sadece mesaj atmasını sağla sana ve bu tehditleri mesajla yollaması için fırsat ver.
mesajlarını asla silme. mahkemede tehditlerini sunun. hakim boyunun ölçüsünü alır merak etme
hmm dogru dediniz msjlari duruyo zaten sen ayvayi yedin falan diye . silmiyim onlari

hmm dogru dediniz msjlari duruyo zaten sen ayvayi yedin falan diye . silmiyim onlari
Öncelikle isimlerinizi , yaşadığınız yerleri alenen yazmayın burda.
İlk mesajınızda cebinden para aldım yazmışsınız, eğer mahkemede eşiniz bunu, bilmem ne ödemem vardı onun parasını cebimden çaldı derse, birde yalancı şahit lüks yaşıyordu falan filan, kusurlu duruma düşersiniz. Bu durum tazminatı etkiler. Ev filan almayı unutun bence, bende boşanma aşamasındayım, mahkeme çekişmeli boşanmada o kadar para vermez, hele ki ailesi kocanızın üzerine birşey yapmıyormuş, yani malı yok. Anlaşmalı boşanmada da kocan vermez, boşanma raddesine gelince erkekler çıldırıyor.

Çocugu senden alması mümkün, bunu yaşamış biri olarak söylüyorum (oğlum 11 aylıkken, memedeyken, geçici velayeti babaya verildi). Eşinin kişilik yapısını bilemeyiz, ama benim eski eşim gibiyse her şeyi bekle. Atılan iftirada kendini temize çıkarabilir misin? İftira atmak çok kolay, tabiki ailesi akrabaları arkadaşları onun için seni suçlayacak. Herşeye hazır ol.
Çalışmıyorsan nafaka alabilirsin, çocuğun için (velayet sende kalırsa) iştirak nafakası alırsın.
Durumun iyiyse, eğer boşanmaya karar verirsen sana tek tavsiyem avukatın barodan olmasın, sağlam bir avukat tut.
Şimdiden kolay gelsin.

Neredeyse tüm boşanma konularında çocuğumu kaçırırım diyen bir baba görüyoruz ,ama hiçte birşey yapamazlar boşuna kaçırır korkusu yaşamayın.Sonraki mevzu kızımın dedesinin evi kızıma kalırmı, mahkeme verirmi diyosunuz mahkeme neden kızınıza versinki dedesinin evini .Nafaka ve tazminat talep edersiniz babası bunları öder ödemezse maaşına tedbir konur v.s. Siz şuan böyle bir adamla ayrılmanın planını yapıcağınız yerde, hala para ,pul ,mal ,mülk konusu yapıyosunuz, sizde bana çok masum gelmediniz konularınız hep para üzerine. Ayrılmayo kafasına koymuş birisi ilk etapta para düşünmek yerine bu süreci nasıl atlatıcağını düşünür.

canım bak bi çocuğu anneden alıp babaya vermek için senin akıl sağlığını yitirmiş olman gerekiyor.

türkiye'de %99.99 velayet anneyedir.

bi kere bundan şüphen olmasın.

seni vurmakla öldürmekle tehdit ediyorsa sesini ya da mesajları kaydet. elinde koz olsun. savcılığa git suç duyurusunda bulun.

ne ahmak adamlar var. ota b.ka kavga çıkarıyolar hasta ruhlular.

Anne ve babasının üzerine olanlar için bişey iddia edemezsiniz.
Geliri oranında nafaka bağlanır.
Ama sizin yapacağınız şey kendinize hakim olup sağlıklı bir anne olmak..
Ağlayarak, feryat ederek bir yere varamazsınız.
İlk boşanan ve bunları yaşayan ilk kadın değilsiniz.
Sağlam ve dik durun..

o yaştaki çocuğu hakim babaya vermiyor bir avukat arkadaşım vardı soylemişti annenin yüz kızartıcı suçu olsa bile bunu ciddi isbatlarla isbatlamak gerek dedi isbatlamazsa bile bebek annededir dedi..yani içiniz rahat olsun bebeği alamaz

Önceden 100TL aldınız diye size hırsız diyen adam degilmi bu? Önceki konunuzun yankıları devam ediyor belliki.
Çok ciddi bir sorun olmadiktan sonra sanmıyorum mahkeme babaya versin 17aylık bebeğin velayetini.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

X