- 29 Mayıs 2021
- 3.036
- 5.954
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
Öncelikle ben çok rahat biriyim bu konuda. Aman azıcık daha yesin aman dur şunu da yesin derdim hiç olmadı. Tam tersi yemekle oynamaya başladığı an kaldırdım sofradan. Acıkınca yer dedim. Zorlamadım, çizgi film açıp o izlerken ağzına tıkmadım. Hatta benim için bir öğünden aç kalkması da ok, nasıl olsa bir sonrakini aç kalınca yer dedim.
Amaaa ben böyle serbest bıraktıkça 28 aylık çocuğum son 2 haftadır iyice cozuttu. Normalde kreşe gidiyor orda diğer çocukları gördüğünden mi oranın yemek kültürüne alıştığından mu bilmiyorum, orda yiyor. 2 haftadır kreş kapalı benimki evde.
Bakın bugün sadece şunları yedi:
Kahvaltı yarım avokado
Yarım yumurta
6 zeytin
Az birşey salatalık
1 kaşık bal
Sıfır ekmek
Öğlen hiçbirşey (hiçbirşey yemeyince 120 ml mama) (badem istedi evde bitmişti veremedim
ceviz verdim yemedi)
Akşam
Nerdeyse Hiçbirşey
Benim bonfileli dürümümden 1-2 ısırık (o da lavaştan, etten değil) çorba içmedi bonfile yemedi dolma içi yemedi
Dün de benzer:
Kahvaltı: yarım yumurta domates zeytin ve yaban mersini (sıfır ekmek)
Öğlen 1/2 kase keşkül
Akşam çorba içmedi et yemedi
makarna dan 2-3 kaşık ve az da brokoli
Ben şaşırdım. Ben bu çocuğa ne yapayım arkadaşlar? Çocuklar şunu çok sever dediğiniz yemekler var mi? 1 ay önceye kadar muz seviyordu şu an onu da hiç yemiyor. Lütfen bana fikir verin şunu yap diyin.
Amaaa ben böyle serbest bıraktıkça 28 aylık çocuğum son 2 haftadır iyice cozuttu. Normalde kreşe gidiyor orda diğer çocukları gördüğünden mi oranın yemek kültürüne alıştığından mu bilmiyorum, orda yiyor. 2 haftadır kreş kapalı benimki evde.
Bakın bugün sadece şunları yedi:
Kahvaltı yarım avokado
Yarım yumurta
6 zeytin
Az birşey salatalık
1 kaşık bal
Sıfır ekmek
Öğlen hiçbirşey (hiçbirşey yemeyince 120 ml mama) (badem istedi evde bitmişti veremedim

Akşam
Nerdeyse Hiçbirşey
Benim bonfileli dürümümden 1-2 ısırık (o da lavaştan, etten değil) çorba içmedi bonfile yemedi dolma içi yemedi
Dün de benzer:
Kahvaltı: yarım yumurta domates zeytin ve yaban mersini (sıfır ekmek)
Öğlen 1/2 kase keşkül
Akşam çorba içmedi et yemedi
makarna dan 2-3 kaşık ve az da brokoli
Ben şaşırdım. Ben bu çocuğa ne yapayım arkadaşlar? Çocuklar şunu çok sever dediğiniz yemekler var mi? 1 ay önceye kadar muz seviyordu şu an onu da hiç yemiyor. Lütfen bana fikir verin şunu yap diyin.