Çocuğumu doğuma yanımda götürmeli miyim? Acil destek lazım kızlar

Aman çok da matah bir iş yapmışsın gibi övünmüşsün, anons edeydin hastanede ; işi olmayan seyre gelirdi.
Evet çok matah bir şey yaptım doğumum çok güzel geçti 15 dkda doğurdum 3 saat sancı çektim yanımda SEVDİĞİM insanlar vardı rahatlattı sen anons ettirip canlı izlettin ondan pişman oldun sanırım

Hala çocuğu doğum anına sokacağımı sananlar var ne garip 🤣 sanki böyle birşey mümkün biz hobi olsun diye kararsız kaldık hey Allahk. aklımızı peynir ekmekle yemedik ya bizde

6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
Çocuğunuzun yapısına bağlı 6 yaşındaki kızımı götürdüm ama önden anlatmıştım. Kendisinin nasıl geldiğini falan. Biliyordu çocuk. Ameliyata öperek girdim. Kardeşimi çabuk getir anne dedi. Çıkışta doktor kardeşi olana hediye veriyoruz diyip hediye de verdi. Sonra eve gelip sinema keyfi yapmıştı. 😀

Okula gitsin bence akşam gelip görür.kizim 8 yaşındaydı onu da götürdüm.korkmasindan ziyade sıkıldı sabirsizlandi çabuk olsun diye.anennizle kalması çok daha iyi olur akşam toparlaninca gelir

Benim oğlum 5.5 yasinda, 3 ay önce doğum yaptım.
Oğlumla birlikte kontrole gittim doktor acil yatış verdi. (Bavulum hep arabada olduğu için hazırdım). Eşime, aileme haber verdim hemen onlar gelene kadar
Oğlumla yatış işlemlerimi hallettim kalacağım odaya gittik birlikte yatakda sohbet ettik
Hastaneyi gezdik
Sonra teyzesi geldi onla dolaştılar ortama alıştı süreci anlattık ve sabah geldiğinde kardeşinin doğmuş olacağını söyledik
Sonra akşama kadar yanımızda kaldı
Akşam babası eve götürdü
Sabah geldiğinde de kardeşiyle sürpriz yaptık ona
Psikolojik olarak hiç etkilenmedi
Ama ben doğuma girerken çok ağladım herkesi de ağlattım iyi ki oğlum yokmuş.
Riskli bir doğuma girdim aklım hep oğlumda kalmıştı :))

6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
Sezeryanda yanınızda olmamalı.
Siz kendinize gelince ilk gelecek olan misafir olsun daha sağlıklı.

Öncelikle hayırlı olsun insallah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almıssınızdır. Benim oglum 4 yasında. Kardesini doğurmak için hastaneye giderken evde bıraktım. Öptüm kokladım hastaneye kardesni almaya gidiyorum dedim cıktım. Hastaneye gidene kadar ağladım nerdeyse. Ama götürmedim. Beni o halde görsün istemedim normal doğum yaptım saatlerce kıvranrak sancı cektim ogluma o travmayı yasatmak istemedim. Bebeğim doğunca eltim hastaneye yanıma getirdi.

Back
X