- 4 Ocak 2019
- 23
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi Deryahmet8817
-
Aynen bana senin annen de hatalı ama o görüyor demeye başladı bile of ben zor evlilikSen gondermezsin o da senin ailenle gorusturmez. Olacağı bu.
Sizce ne olur geleceğiGeleceğimi gördüğüm bir konu . Ne desemki
Hayır bez kullanıyor oğlum babası da yemek oyun o konularda ilgili değildir bana çok düşkün bir çocuk ve hiç böyle ayrı kalmadık şimdiden çok üzülüyorum göndersem ben yapar ben ben yaparım bilmiyorum2 yaş çocuğun anneye bağımlı olduğu bir yaş değil bence.
Babasıyla seyahat etmesi sıkıntı olmamalı.
Bezden kurtuldu mu?
Babası yedirme uyutma tuvalet işlerinde günlük hayatta ilgileniyor mu?
Bunlar tamamsa gayette ikisi takılabilir diye düşünüyorum.
Lütfen yapamaz edemez anlamaz diyerek
Babaları uzaklaştırmayalım ebeveynlik görevlerinden.
Konunun diğer kısmına yorum yapmayacağım.
Inada biner. Simdi diyelim ki göndermedin. Sonra sen annen gile gidince iste goturme vs diyebilir esinin huyunu bilmiyorum gerci amaSizce ne olur geleceği
bilemiyorum çocuğum bi kereliğine rezil olmasına dayanıp göndermelimiyim ama hiç kıyamıyorum şimdiden içim parça parça nasıl dayanırım ya bi şey olursa diye düşündüm bugün hep of şu kavgalar kırgınlıklar olmasaInada biner. Simdi diyelim ki göndermedin. Sonra sen annen gile gidince iste goturme vs diyebilir esinin huyunu bilmiyorum gerci ama
Hayır bez kullanıyor oğlum babası da yemek oyun o konularda ilgili değildir bana çok düşkün bir çocuk ve hiç böyle ayrı kalmadık şimdiden çok üzülüyorum göndersem ben yapar ben ben yaparım bilmiyorum
Bende öyle düşünüyorum ama aklıma şu geldi acaba gidip halası yada amcası gilde beklesem hiç olmazsa oğlumun yanında olabildiğim kadar olsam diye geldi asla evlerine gitmem zatenEşine bu cesaret nerden gelmiş o zaman?
Acaba oğluna kıyamaz sen de gidersin diye mi çocuğu da götüreceğim diyor?
Evet zaten her gittiğimizde bizi tahrik ediyorlardı en sonunda dayanamadım bende fikrimi söyledim sonra eşim karıştı aslında kp ile bazen tartışıyorduk bu sefer görümce girdi araya hdp ye oy vereceğim varmı dedi bende zaten çok hassasım bu konuda aramızda bağrış oldu babası kızının kafadan olunca bizi evden kovdu onun çocuğu ile kavga etmişizsiyasi kavga?
Evet zaten her gittiğimizde bizi tahrik ediyorlardı en sonunda dayanamadım bende fikrimi söyledim sonra eşim karıştı aslında kp ile bazen tartışıyorduk bu sefer görümce girdi araya hdp ye oy vereceğim varmı dedi bende zaten çok hassasım bu konuda aramızda bağrış oldu babası kızının kafadan olunca bizi evden kovdu onun çocuğu ile kavga etmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?