Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
battaniye ile çadır yap soğuk havanın kırılmasını sağlarsınüstünü battaniye ile ört
Giydiriyorum içinide kalın gydirdim dun yeter dimi başınada şapka taksam bronşit hastası korkuyorumElektrik neden yok ya? off tulum varsa tulum giydirseniz??
Yok malesef kardeşim var erkenden işe gidiyorUyku tulumu yokmu annesi onu giydir.Neden yok elektrik,olurmu ya bu havada böyle sorumsuzluk...Aileniz yokmu yakininizda onlara gitseniz.
Güzel fikir teşekkür ederimbattaniye ile çadır yap soğuk havanın kırılmasını sağlarsın
saol cnmGüzel fikir teşekkür ederim
Ama neden elektrik yok? Çocuk üşür buz gibi evde.Giydiriyorum içinide kalın gydirdim dun yeter dimi başınada şapka taksam bronşit hastası korkuyorum
Kuçuk tupu yaktım dun üstünde aydınlatan aparat vardı ama nasıl tup koktu anlatamam mutfağımında kapısı yokeger odayıda biraz kırmak istersen yani sıcaklıgı tüplü ocak varsa su kaynat cok ise yarıyo mesela benim mutfagım da soba yok yani petekli ama kombi yok
buz gibi sabah ama kahvaltı hazırlarken bi yandın yumurta kaynatıp diger yandanda cay suyu koyunca ısınıyo hatta baya ısınıyo bunu denemekte fayda var eger mutgaın buyukse mutfaktada yapabılırsın cocuguna teklı koltugu koy mutfaga
Bilmiyorum arıza varmiş herhaldeAma neden elektrik yok? Çocuk üşür buz gibi evde.
Hımm anladım. Sakın sıcak su torbası falan yapmayın sakın. Patlarsa zavallı çocuk yanar. Kendi yanınızda uyutun. Mecbur siz uyumayacaksınız. Hep üstünü örtersiniz..Bilmiyorum arıza varmiş herhalde
mutfagın kapısına battaniye ser ince bi civiyle tuttur en azındna ısınırsınızKuçuk tupu yaktım dun üstünde aydınlatan aparat vardı ama nasıl tup koktu anlatamam mutfağımında kapısı yok
Tupu saat başı açıp kapatarak sabaha kadar beklemeyi düşünüyorum ustunude çadır yaparım başka yapacak bişey yokHımm anladım. Sakın sıcak su torbası falan yapmayın sakın. Patlarsa zavallı çocuk yanar. Kendi yanınızda uyutun. Mecbur siz uyumayacaksınız. Hep üstünü örtersiniz..
Ne tüpü anlamadım?? Gaz tüpünden bahsettiğinize inanmayı düşünmüyorum. Yahu siz çıldırdınız mı? Ya uyuya kalsanız? Ya tüp kendiliğinden sönse de zehirlenseniz? Allah aşkına ya. Bir günden bir şey olmaz. Bi elektrik idaresini arayın sorunu öğrenin bakın bakalım neymiş. Eşiniz ne yapıyor bu durumda??Tupu saat başı açıp kapatarak sabaha kadar beklemeyi düşünüyorum ustunude çadır yaparım başka yapacak bişey yok