- 2 Aralık 2023
- 146
- 41
- 18
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38.5 şakaklari 39 oluyor hattaKaç derece ateşi?
Başka belirti var mı halsizlik, ishal vs?Kızlar en acilinden bakın nolur oğlum sekiz aylık olucak bugün sabahtan beri ateşi düşmedi iki kere acile gittik antibiyotik vs verdi kullandım aynı soğuk kompres yapıyorum ılık duş aldırdım aynı, kan da verdik temiz çıktı ama düşmüyor ateşi yaaaa
Yok hatta kabız bir aydır sadece ateşi varBaşka belirti var mı halsizlik, ishal vs?
Ya antibiyotik sabah ilk acile götürdüğümde boğaz enfeksiyonu var dedi doktor ondan verdi aslındaAntibiyotik neden verildi ben de anlamadım ama panik yapmayın. Çok da yüksek değil. Calpol yerine dolven kullanın o daha etkili.
Panik olunacak durumlar “ eğer ateşi düştüğünde kendine gelmiyorsa, halsizlik sürekli uyku hali oluyorsa” iyi bir çocuk doktoruna götürün.
Bu kadar panik olmayın. Ateş vücudunun hastalıkla savaşması sonucu çıkıyor
Hıhı enfeksiyon varmış boğazında ve thylol mu ne diye bir ateş düşürücü verdi kii hiç işe yaramıyor ama eşim gidip gelip aynı şey diyor calpolla bence daha önce calpol ateşte işe yaramıştıNeden antibiyotik verdi acaba kanı da temiz, belki de viral enfeksiyon, ateş düşürücü verdi mi doktor, antibiyotik ateşi düşürmez, boğazında herhangi bir sorun mu gördü?
Calpol daha önce kullandım aşı ateşinde falan işe yarıyordu dolven hiç kullanmadım thylol verdi dün ama bir etkisini görmedimCalpol mü kullanıuosunuz sadece dolven mi
Calpol alın hala düşmüyosaCalpol daha önce kullandım aşı ateşinde falan işe yarıyordu dolven hiç kullanmadım thylol verdi dün ama bir etkisini görmedim
Doğru haklısınız ama bugün de durmadan boğazı yırtılana kadar ağladı neden böyle yapıyor ya hâlâ da aynı ağlıyor uykusu var çok ama yatamiyoIlaci verince ateş düşmüyor mu yani? Siz hiç çıkmasın mi istiyorsunuz
Ateş olunca genelde 3 normaldir.3 gün takip ederim. Tabi dr amuayne ettirdiler sonra.
Cocugu bez ve atlerde tutun. 1 kere ilik banyo. Sonrasinda arada yüzünü yikayi,alnında saçlarına doğru ıslatın. Emiyorsa emzirin, iştahı yoksa zorlamayın. Arada su verin.(vücut susuz kalmasin)
Kanda bir sey yok,ishal vs yok takmayin kafaya gün sayın. 1 haftaya toplarlar.
Genel durumunu takip edin, cok köyü gözükürken tekrar dr a goturun
Atesli uyuyor, ama emiyor 38 39 larda ateşte bir sey olmaz.
Siz zaten ateş düşürücü veriyorsunuz,devam edin
Gecmis olsun
Bebek bu bilemiyoruz ki ,ağlar yani. Ben de dr dr gezdiriyordum cok ağlıyor diye . Cok sukur buyudu artikDoğru haklısınız ama bugün de durmadan boğazı yırtılana kadar ağladı neden böyle yapıyor ya hâlâ da aynı ağlıyor uykusu var çok ama yatamiyo