• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun çok cana yakin olması...

Yani yazmıyım dedim ama konu sahibi en büyük örnek sizsiniz aslında
Sizin kadar hırçın bir insanın çocuğu sevecen ,sosyal olabiliyormuş değil mi ??
Birde rica edicem mesajlarınızı düzgün yazın.
Yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor.

boşluk yerine noktalama kullanıyor arkidis :-)

Ya telden yazdigim icin .Bende bundan bahsediyorum . Her konusmanin altina gülme emojisi koyunca noluyo anlamadim.ne kadar komik yoruma bak ya

Sizim gibi anneler sayesinde cocuklar surekli bi rolde cocukluklarini yasayamiyolar.yok surdan okudum bi dönemiymis yok bilmem öyleymis buda bana cok.komik geliyo

sizin çocuğunuz da normal
sevmiyorum diyen çocuk da
çocuklar 2,5'lu yaşlarda kırmak, acıtmak kavramlarını anlayamazlar ki

ayrıca, ben çocukların, insanlar için "sevmiyorum, istemiyorum" deme haklarının ellerinden alınmasına da karşıyım
çünkü biz bunu yaparsak çocuk sevmediği insanlara bile (kaba bir tabirle) eyvallah çekmek zorunda olduğunu zanneder ve gün geçtikçe öyle davranır (çok ama çok sakıncalı)

belki bugün, bizlerin de sevmediğimiz insanları idare etmeye çalışmamızın sebebi budur

hiçbir çocuk sizin oğlunuzla oynamak zorunda değil
çocuğunuzla oynamak istemediği için "ben seni sevmiyorum" diyen bir kız için de "masum değil" diyemezsiniz
:KK200:

Valla siz kizdiniz ben cocuguma anlattim sizin zorunuza gitti

Tövbe estağfurullah neden zoruma gitsin hanım ,çocuğum anormal değil ,seninki de anormal değil ee problem ne ?

Bir süreç diyoruz ,senin evladinda geçecek aynı süreçten diyoruz ama inatla anlamıyorsun daha ne diyelim

Gelen yorumlarda hep o şekilde oldu.
Burda anormal olan oynamak istemiyorum diyen çocuğu sevecen olarak gormemen

Sizim gibi anneler sayesinde cocuklar surekli bi rolde cocukluklarini yasayamiyolar.yok surdan okudum bi dönemiymis yok bilmem öyleymis buda bana cok.komik geliyo

çocukları bir role sokmaya çalışan sizsiniz !
başından beri size zaten her çocuk farklıdır dedik sizinki sevecen olur diğeri hırçın olur diğeri suskun olur vs vs
ama siz benim çocuğum çok sevecen niye diğerleri hırçın diyerek belli ettiniz zaten
simdi bu ne yaman çelişki konu sahibesi ....

siz bu durumda şuanda birçok anneyi eleştirmiş oluyorsunuz..
bunun ailenin yetiştirme tarzıyla ne alakası var? sendrom arkadaş böyle bir sendromdan haberiniz olacak merak etmeyin.
vahh tühh kaka aileler benm yetiştirme tarzım süper de demeyi bırakın ,
o çocukla alakalı birşey sizin zaferiniz değil !!
siz sadece ahlakına müdahalelerde bulunabilirsiniz huyuna karakterine değil..

Back
X